Paasvakantie

Paasvakantie = Bakplezier met de Kids!

Geplaatst op 7 maart 2024
Paasvakantie

Paasvakantie in het verschiet

De paasvakantie staat voor de deur, en voor ouders betekent dit vaak een uitdaging om de kinderen op een boeiende, creatieve, en educatieve manier bezig te houden. Geen zorgen, wij hebben het perfecte voorstel om deze vakantieperiode memorabel te maken! Met een snackmaker, wafelijzer en/of pannenkoekenplaat kunnen jij en je kinderen samen urenlang genieten van heerlijke lekkernijen en tegelijkertijd nieuwe dingen leren. Ontdek in dit artikel hoe je de keuken omtovert tot een bruisend bakatelier en samen onvergetelijke momenten beleeft tijdens het bereiden van smakelijke meesterwerken.

 

Dierenkoekjes / Wafels op stokje / Donuts? 

 

De DOMO Snack Party 5-in-1 kan het allemaal: 

Met de snack party DO9242W van DOMO haal je een 5 in 1 toestel in huis: croque, wafel, donut, dierenvormpjes en wafels op een stokje. Kies één van de verwisselbare bakplaten met antiaanbaklaag. De indicatielampjes geven het aan als het toestel aan staat en als het klaar is voor gebruik. Giet het deeg in de bakplaten, sluit het toestel en bakken maar. Met dit toestel zorg je zonder twijfel voor een feest in huis. Na gebruik berg je het toestel rechtopstaand op en wikkel je het snoer rond de snoeropberging.

Receptjes:

 

Brusselse wafel of hartige hamburger?

De 'Wafflelicious' zorgt voor inspiratie!  

Bak heerlijke wafels met het DOMO wafelijzer ‘Wafflelicious’ DO9251W. Het wafelijzer heeft een unieke vorm wafelplaten waardoor je 4 ronde wafels tegelijkertijd bakt. Gebruik het wafelijzer voor het bakken van allerlei soorten wafels. Of het nu een gewone vanillewafel is of een ontbijtwafel met havermout, alles is mogelijk. Het toestel is enorm eenvoudig in gebruik, de indicatielampjes geven aan of het toestel aan of uit staat en of het klaar is voor gebruik. De hoogwaardige antiaanbaklaag maakt de reiniging eenvoudig en het toestel is compact op te bergen.

Receptjes:

 

Of wat dacht je van Emoji pannenkoekjes?

Super makkelijk met de DOMO Pannenkoekenplaat 'Emoji party

Pannenkoekjes voor klein én groot met een lach! De pannenkoekenplaat DO8718P van DOMO is geschikt voor 4 verschillende kleine pannenkoeken met telkens een doorsnede van 11 cm. Kies tussen één van de vier gezichtjes voor jouw ‘mood’. Nadien decoreren met fruit, chocolade, … Pret gegarandeerd! De pannenkoekenplaat heeft een vermogen van 600 W en een hoogwaardige antiaanbaklaag waardoor gebruik en reiniging kinderspel is. Dit toestel is een echte must-have voor het perfecte ontbijt, brunch of zelfs dessert.

Receptjes:

Extra leuk: Al deze toestellen kan je nu aankopen aan -20% met de kortingscode “DO-Easter-20”.

( Promoties - Paasvakantie geldig van 18/03 tem 10/05/2024)

 

20 maart 2024
29 februari 2024