in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Elektrische dekens

De gouden combo om tot rust te komen is een comfortabele sofa en een warm dekentje. Ontdek al onze elektrische dekentjes hier. 

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

De gouden combo om tot rust te komen: een comfortabele sofa en een warm dekentje. Soms is het nóg lekkerder om een warmte dekentje te hebben. Dit zorgt voor extra warmte en kan ook goed zijn voor je spieren. Ontdek al onze elektrische dekentjes hieronder en geniet van een super comfort.

Voordelen elektrisch onderdeken 

Een elektrisch onderdeken geeft veel voordelen. Het zorgt voor een warm en knus bed tijdens koude nachten en het bevordert ontspanning. Daarnaast kan het jouw slaapkwaliteit verbeteren. De instelbare warmte-instellingen maken het mogelijk om de ideale temperatuur aan te passen aan individuele behoeften. Het verlicht spierpijn en kan helpen bij gewrichtsstijfheid. Bovendien bevordert het gebruik van een elektrische onderdeken een lagere energierekening doordat het de behoefte aan centrale verwarming vermindert. 

Soorten onderdekens 

Er zijn diverse onderdekens beschikbaar. Naast dat de kleur kan verschillen, kan het ook verschillen in formaat. Vanzelfsprekend is een elektrisch onderdeken voor één persoon ontworpen om slechts één persoon te verwarmen. Een tweepersoons elektrische onderdeken heeft twee aparte verwarmingszones. Soms komt een tweepersoons warmtedeken met twee bedieningseenheden, waardoor elk individu zijn eigen warmteniveau kan instellen voor gepersonaliseerd comfort.

Werking elektrisch warmtedeken 

Een elektrisch deken gebruikt elektriciteit om warmte te maken via ingebouwde verwarmingselementen. Wanneer het is ingeschakeld, verspreiden deze elementen gelijkmatige warmte door het deken. Gebruikers kunnen de temperatuur aanpassen met behulp van een bedieningseenheid, waardoor ze een comfortabele en knusse slaapomgeving kunnen creëren tijdens koude nachten.

Producten bestellen 

Heb je een keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment? Bestel deze dan met veel voordeel. Bestel je vanuit België? Dan neemt DOMO de leveringskosten op zich vanaf €25,-. Wanneer je bestelt vanuit Nederland, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg, dan neemt DOMO de verzendkosten op zich vanaf €40,-. Bovendien krijg je 14 dagen bedenktijd! Heb je vragen over ons assortiment of over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze promoties. Ook ontdek je onze nieuwste recepten via de DOMO nieuwsbrief!