in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Ovens

Een oven met automatische programma's, ontdooifunctie, combinatie-instellingen en zo veel meer? Een nieuwe oven kiezen is geen makkelijke taak. Ontdek de verschillende modellen hier en koop de oven die bij je past!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Iedere keuken heeft wel een oven nodig. Het is vaak een essentieel apparaat voor zowel het dagelijks koken als voor speciale gelegenheden. Van het zorgvuldig bakken van een fijne soufflé, tot het braden van een sappige kip. De ovens van DOMO zijn ontworpen zodat jouw kookkunsten naar een nieuw niveau worden getild. Iedere maaltijd wordt omgetoverd tot een heerlijk feestmaal met een combi oven van DOMO.

De opties van een combi oven

Een moderne oven is vaak uitgerust met veel verschillende functies, standen en programma’s. Zo kan jij je gerechten veelzijdiger en gemakkelijker maken. Er zijn meerdere opties om te verwarmen. Denk aan conventioneel bakken, hete lucht en grillen. Deze opties zijn geschikt voor veel gerechten. Bijvoorbeeld pizza’s of malse braadstukken. Sommige ovens bieden daarnaast ook speciale functies zoals een ontdooistand. Deze stand van een oven zorgt ervoor dat het eten gelijkmatig ontdooit zonder te koken. Daarnaast kan een combioven ook beschikken over programmeerbare timers of digitale displays. Lees zeker de beschrijving van de producten in ons assortiment. Hierdoor ben je goed op de hoogte welke functies de verschillende ovens hebben.

Gebruiksvriendelijke bediening

Ben je een hobbykok of niet echt een keukenprinses? Gelukkig zijn moderne ovens uitgerust met gebruiksvriendelijke functies. Op die manier wordt het koken en bakken zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Ook als je dus nog niet zoveel kookervaring hebt, kan een oven dus heel handig zijn om toch lekkere gerechten te serveren. De meeste ovens beschikken doorgaans over intuïtieve draaiknoppen. Dit zorgt ervoor dat het aanpassen van temperatuur en het selecteren van modi eenvoudig wordt. Met heldere en goed leesbare displays biedt een oven je een fijne kookervaring.

Installatie en onderhoud oven

Een goede installatie en onderhoud van de oven zijn cruciaal voor de prestaties en de levensduur van de oven. Zorg ervoor dat de oven geïnstalleerd staat op een geschikte, vlakke ondergrond. Ook moet er voldoende ruimte zijn voor ventilatie. Voor het onderhoud van een oven is het belangrijk om het toestel regelmatig te reinigen. Hiermee voorkom je de opbouw van voedselresten en vet. Daarnaast is het ook aan te raden om regelmatig de afdichting en de deurrubber te bekijken. Als deze vies zijn, reinig deze dan zeker. Hierdoor wordt de efficiëntie van de oven optimaal behouden.

Oven kopen bij DOMO

Bij DOMO hebben we verschillende soorten ovens. Wil je een zilveren of een zwarte? Een grote of toch liever een kleine? Bekijk ons aanbod en bekijk welke oven bij jouw keuken past. Ben je nog op zoek naar andere keukenapparaten? Misschien zijn onze microgolfovens of kookplaten ook wel iets voor jou! Iedere bestelling wordt binnen één tot drie werkdagen geleverd. Ben je niet tevreden van het product of heb je een foute aankoop gedaan? Dan kan je gratis retourneren in België. Bij vragen over onze diensten en producten kun je terecht bij onze klantendienst.