in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Radiatoren

Een olieradiator warmt in vergelijking met andere bijverwarmingen traag op, maar is wel een goede partner om een ruimte lang warm te houden. Bovendien geeft hij nog veel warmte af als hij al afstaat.

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Radiatoren zijn een ideale manier om warmte te verspreiden in een ruimte. Een olieradiator warmt in vergelijking met andere bijverwarmingen traag op, maar is wel een goede partner om een ruimte lang warm te houden. Bovendien geeft hij nog veel warmte af als hij al afstaat. Ontdek de mogelijkheden in ons assortiment.

Werking radiator

Een olieradiator werkt door elektrische energie te gebruiken om een speciale olie binnenin te verwarmen. Deze olie circuleert door metalen ribben of lamellen die de warmte gelijkmatig verspreiden. Nadat de olie is opgewarmd, blijft de radiator warmte afgeven, zelfs nadat de stroom is uitgeschakeld. Dit maakt olieradiatoren efficiënt in het handhaven van een constante temperatuur in een ruimte. Ze zijn vaak geluidloos tijdens gebruik en geschikt voor langdurige verwarming in verschillende omgevingen, van huizen tot kantoren.

Voordelen radiator

Olieradiatoren bieden efficiënte warmteverspreiding dankzij de opgewarmde olie die langdurig warmte afgeeft, zelfs nadat ze zijn uitgeschakeld. Ze zijn geluidloos in gebruik en bieden een constante temperatuur zonder de lucht uit te drogen. Deze radiatoren zijn geschikt voor diverse ruimtes en worden vaak geprezen om hun betrouwbaarheid en energiezuinigheid op lange termijn, wat kan resulteren in lagere stookkosten.

Waar kan een radiator voor worden gebruikt?

Een olieradiator kan worden gebruikt voor het efficiënt verwarmen van verschillende ruimtes zoals slaapkamers, woonkamers, kantoren en zelfs garages. Dankzij hun vermogen om langdurig warmte vast te houden en gelijkmatig te verspreiden, zijn ze ideaal voor situaties waar een constante en comfortabele temperatuur gewenst is. Olieradiatoren zijn ook nuttig als bijverwarming in koudere periodes of als hoofdverwarming in goed geïsoleerde ruimtes.

Producten bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment? Bestel deze dan met veel voordeel. Bestel je vanuit België? Dan neemt DOMO de leveringskosten op zich vanaf €25,-. Wanneer je bestelt vanuit Nederland, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg, dan neemt DOMO de verzendkosten op zich vanaf €40,-. Bovendien krijg je 14 dagen bedenktijd! Heb je vragen over ons assortiment of over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze promoties. Ook ontdek je onze nieuwste recepten via de DOMO nieuwsbrief!