in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Koelkasten & Vriezers

Is jouw koelkast net nu aan vervanging toe? Vervelend, maar misschien levert het je wel net een besparing op! Oude koelkasten en diepvriezers zijn namelijk behoorlijke energieverslinders in huis. Wanneer je kiest voor een koelkast uit energieklasse D (of beter) verbruik je een pak minder!

Zoek je een koelkast met of zonder diepvriezer? Koelkasten bestaan in veel types en maten. We tonen je graag ons uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Belangrijk is dat je een model kiest dat voldoet aan jouw behoeften. Gebruik de filters of vergelijkingsfunctie om het toestel dat bij jou past te vinden!

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

Koelkast

Een koelkast en een diepvriezer zijn onmisbaar geworden in het dagelijks leven. Sinds de toestellen zijn uitgevonden, kun je voedsel op een veilige manier langer bewaren. Het houdt producten vers. Hierdoor hoeven we minder vaak boodschappen te doen en kunnen we voedselverspilling verminderen. Wil je producten koel houden of invriezen? Kijk alvast naar de koelkasten en vriezers binnen ons assortiment.

Voordelen van een koelkast

Een koelkast kent vele voordelen die bijdragen aan een efficiënter en comfortabeler leven. Ze helpen bij het langer vers houden van voedsel. Hierdoor hoef je minder vaak boodschappen te doen en wordt voedselverspilling verminderd. De moderne koelkast is ook energie-efficiënter dan ooit. Dankzij de nieuwe technologieën zorgen de koelkasten voor een verlaging van elektriciteitsrekeningen. Ook biedt een koelkast veel gemak. Denk aan de soorten voedsel die in verschillende omstandigheden bewaard kunnen worden. Een koelkast is dus écht een onmisbaar apparaat in de hedendaagse keuken.

Verschillende soorten

Wil je een koelkast kopen? Wees je dan bewust dat er verschillende soorten koelkasten zijn. Ieder heeft zijn eigen unieke kenmerken die ze geschikt maken voor meerdere levensstijlen en keukens. We leggen je meer uit over de verschillende soorten koelkasten:

Traditionele koel-vriescombinatie

Een van de meest voorkomende koelkast is de koel-vriescombinatie. Dit is namelijk een ideale koelkast voor een gemiddelde familie. Het model heeft een koelkast met een klein vriesvakje.

Amerikaanse koelkasten

Een Amerikaanse koelkast heeft dubbele deuren. Hierdoor biedt de koelkast meer ruimte voor voedsel. Ook is er vaak een ingebouwde waterdispenser of ijsmachine aanwezig. Dit model is ideaal als je veel ruimte in je keuken hebt.

Koelkast tafelmodel

Een koelkast met tafelmodel is ideaal voor kleine ruimtes of als extra koelopties. Heb je bijvoorbeeld een student op kot? Of heb je binnenkort een feestje? Dan raden we je een koelkast tafelmodel aan. Ieder type koelkast heeft zijn eigen voordelen en is ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen. Zo hebben we ook bijvoorbeeld een retrokoelkast. Deze is dan weer uniek in het design.

Koelkast kopen bij DOMO Elektro

Wil jij een ijskast kopen? Heb je gekeken welke capaciteit handig is voor jouw keuken? En ben je er aan uit welke vriezer je wilt? Plaats dan vandaag nog je bestelling en ontvang je levering binnen één tot drie werkdagen. Is het bedrag van je bestelling meer dan 25€? Dan kun je genieten van een gratis levering in België.