in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Aromaverstuivers

Wie houdt nu niet van een heerlijk geurende huiskamer? Aromaverstuivers helpen je dat instant-ontspannen gevoel te krijgen door aromatherapie op basis van etherische oliën. ​Met hun mooie, compacte design passen ze ook overal in huis!

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Wie houdt nu niet van een heerlijk geurende huiskamer? Aromaverstuivers helpen je dat instant-ontspannen gevoel te krijgen door aromatherapie op basis van etherische oliën. Met hun mooie, compacte design passen ze ook overal in huis. Ontdek aromaverstuivers uit ons assortiment en geniet van een heerlijke geur in je woning.

Werking aromaverstuiver

Een aromaverstuiver is een apparaat dat etherische oliën verspreidt in de lucht om een aangename geur en een rustgevende sfeer te creëren. Het apparaat zorgt voor trillingen die het mengsel omzetten in een fijne mist, die gelijkmatig in de lucht wordt verspreid. Aromaverstuivers bevorderen ontspanning, verbeteren de luchtkwaliteit en kunnen helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van een goede nachtrust.

Voordelen aromaverstuiver

Een aromaverstuiver biedt veel voordelen: het verspreidt aangename geuren die de sfeer verbeteren en ontspanning bevorderen. De verspreide oliën kunnen stress verminderen, de slaapkwaliteit verbeteren en de stemming verhogen. Bovendien kan een aromaverstuiver de luchtvochtigheid verhogen, wat gunstig is voor de huid en ademhaling. Het creëert zelfs een rustgevende omgeving, ideaal voor meditatie en ontspanning!

Gebruik aromaverstuiver

Een aromaverstuiver gebruik je door water en enkele druppels etherische olie in het reservoir te doen. Sluit het deksel, zet het apparaat aan en kies de gewenste vernevelingsstand. De verstuiver verspreidt een fijne mist die de ruimte vult met geur. Het apparaat kan je regelmatig reinigen om verstoppingen te voorkomen. Zo behoudt het ook zijn efficiëntie. Het is ideaal voor thuisgebruik, op kantoor of tijdens meditatie.

Producten bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment? Bestel deze dan met veel voordeel. Bestel je vanuit België? Dan neemt DOMO de leveringskosten op zich vanaf €25,-. Wanneer je bestelt vanuit Nederland, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg, dan neemt DOMO de verzendkosten op zich vanaf €40,-. Bovendien krijg je 14 dagen bedenktijd! Heb je vragen over ons assortiment of over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze promoties. Ook ontdek je onze nieuwste recepten via de DOMO nieuwsbrief!