in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Teppanyaki

Krijg je op die zomeravond ook nog een hongertje? Dan biedt de DOMO teppanyaki de oplossing voor je BBQ-mood: het toestel is compact, je hebt geen kolen nodig, het is snel klaar en je bereidt vetvrij… Zet de plaat in het midden en iedereen kan gezellig aan tafel blijven zitten! Een heerlijk alternatief voor BBQ’en waar je met z’n allen samen van geniet, gewoon alles op tafel en smullen maar!
Uiteraard ook ideaal voor winterBBQ, kerstfeest of eender welk ander gezellig eetfestijn!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Teppanyaki schotel

Een teppanyaki schotel is een kookplaat die handig is voor het bereiden van meerdere gerechten. Je kunt deze gerechten op een gezonde en interactieve manier bereiden met een teppanyaki. Het handige van een teppan is dat je geen kolen nodig hebt zoals bij een traditionele barbecue. Met het compacte ontwerp maakt een teppan de perfecte aanvulling op iedere keuken.

De mogelijkheden met een teppanyaki

Met een tepaniaki kun je vlees, vis, groenten en zelf pannenkoeken bakken met een minimale toevoeging van vet. Hierdoor kun je koken op een gezondere manier. Een teppanyaki schotel is niet alleen geschil voor zomerse barbecue momenten, maar ook voor winterse feesten is dit ideaal. Iedereen kan gezellig rond de tafel blijven zitten en samen van het eten genieten.

Inspiratie voor gerechten

Heb jij een gezellige avond gepland? Met een teppanyaki schotel kun je verschillende kanten op. Kies voor traditionele Japanse gerechten of moderne creaties. Je kunt er bijvoorbeeld traditionele steaks op bereiden. Visliefhebbers kunnen dan weer gegrilde zalm of garnalen bereiden. Met het marineren kun je ook creatief zijn. Denk aan lichte sojasaus of citroen voor een frisse touch. Ben je vegetarisch? Ook kun je gegrilde groentes zoals asperges, paprika’s en paddenstoelen bereiden. Experimenteer met alle ingrediënten die je maar lekker vindt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Schoonmaken van de plaat

Heb je een heerlijke avond gehad gevuld met hapjes van de teppanyaki schotel? Hierna moet je de teppanyaki schoonmaken. Dit is relatief eenvoudig, maar wel essentieel voor de hygiëne en houdbaarheid van de plaat. Het is belangrijk om de plaat volledig te laten afkoelen voor je deze schoon gaat maken. Gebruik een zachte doek of spons met warm water. Doe hier een beetje afwasmiddel op om het vet en eventuele etenresten te verwijderen. Spoel de plaat grondig af met schoon water en droog af met een schone doek. Regelmatig schoonmaken van de teppanyaki is belangrijke voor de staat van het toestel.

Teppanyaki kopen

Vind je het leuk om te kokkerellen samen met je gezin? Heb je nog jonge kinderen en wil je samen rond de tafel experimenteren? Als ouders kun je met een teppanyaki plaat gemakkelijk de basis van het koken aanleren. Ook hebben we andere toestellen die hierbij kunnen afwisselen. Denk aan een grill, pizzamaker of een wok. Heerlijk om samen mee te koken, toch?

Op onze webshop kun je gemakkelijk je bestelling plaatsen. Deze wordt binnen één tot drie werkdagen geleverd. Woon je in België en is je bestelling meer dan 25€? Dan kan jij genieten van een gratis levering. Ben je toch niet helemaal overtuigd van het product dat je hebt besteld? Dan kun je in België gratis retourneren.