in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Fun cooking

Fun cooking! Of je nu aan de slag gaat met onze pizzamaker, of één van onze wafelijzers, roomijsmachines of eender welke pannenkoekenplaat... Plezier in huis gegarandeerd! 

Voor de liefhebbers van design biedt DOMO ook een aparte lijn hout- en bamboe-toestellen aan die het diner een stuk makkelijker laten verlopen en die ook erg mooi ogen op je tafel. 

Producten 1-24 van 45

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Gourmetstel

Gourmetten is een geliefde traditie in veel huishoudens. Vooral tijdens de feestdagen is dit een echte aanrader. Het koken met een gourmetstel verandert elke maaltijd in een interactieve ervaring. Kleine pannetjes, de gourmetstellen, worden gebruikt om verschillende ingrediënten mee te bereiden. Dit kan vlees, vis, groenten en zelf ook pannenkoekenbeslag zijn. Ook een wafelijzer, ijsmachine en een pizzamaker zijn originele toestellen om een gezellige kookavond mee te vullen.

Koken met het gezin

Een activiteit die onvergetelijk en plezier kan zijn, is samen koken met het gezin. Je kunt verschillende toestellen gebruiken. Denk aan een gourmetstel, wafelijzer, ijsmachine en pizzamaker. Dit kan het proces niet alleen vermakelijken, maar ook plezierig maken. Een gourmetstel staat centraal in deze familie-ervaring, waarbij iedereen, van de jongsten tot de oudsten, hun eigen mini-gerechtjes kan bereiden. Dit kan variëren tussen hartig en zoet.

Als het vlees op de gourmet plaat begint te bakken, kunnen de kinderen hun creativiteit loslaten op een pizzamaker. Hierbij kunnen ze hun eigen pizza’s beleggen met een kleur aan toppings. Denk aan kaas en tomatensaus maar ook aan salami, rucola en olijven.

Zoete nagerechten

Hebben jullie een heerlijk hoofdgerecht van de gourmetplaat of de pizzamaker op? Als kers op de taart volgt er daarna natuurlijk nog het dessert. Hoe leuk is het om deze ook nog samen te maken? Bak heerlijke wafels met het wafelijzer. Je kunt ze samen bakken en versieren met fruit, chocolade of slagroom. Je maakt het zo zoet als je zelf wilt! Of kies je liever voor ijs als dessert? Deze kun je ook zelf maken met de DOMO ijsmachine. Je kunt de smaken laten variëren tussen klassiek vanille of exotisch fruit. Smullen maar!

Fun cooking met DOMO Elektro

Heb jij helemaal zin om samen met je gezin een gezellig kookavondje te organiseren? Met onze fun-cooking toestellen kunnen jullie erop los experimenteren. Kies voor een pizza-avond met onze pizzamaker, of smul van heerlijke gourmethapjes. Houden jullie ook van een heerlijk zelfgemaakt dessert? Overweeg dan een wafelijzer of een ijsmachine. Heb je niet helemaal gevonden wat je zocht? Misschien is de elektrische barbecue of een pannenkoekenplaat iets voor jullie!