in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Pizzamakers

Met een pizzamaker maak je in een handomdraai zelf heerlijke pizza's. Beleg het toestel met pizzadeeg en kies je favoriete toppings. Extra voordeel is dat je energie bespaart met dit compacte toestel, gezien je een kleine oppervlakte heel efficiënt verwarmt en dus niet je grote oven moet voorverwarmen! Bovendien kan je er ook een heel aantal andere gerechten mee klaarmaken.

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Ben jij een echte pizzaliefhebber? Wil jij zelf heerlijke pizza’s maken? Met een pizzamaker van DOMO kan jij heerlijke, Italiaanse pizza’s zelf maken. Ontdek de verschillende mogelijkheden met de pizzamaker.

Wat is een pizza maker?

Een pizzamaker is een keukenapparaat waarmee je thuis zelf pizza’s kunt bakken. Dit toestel is specifiek afgestemd op het bereiken van hoge temperaturen. Deze hoge temperaturen zijn nodig voor een authentieke en krokante pizzabodem. Met de DOMO pizzatoestel heb je het voordeel dat je energie bespaart door de compactheid van het toestel. De kleine oppervlakte van de DOMO pizzamaker zorgt er namelijk voor dat de pizza niet in een grote oven hoeft voor te verwarmen. Ook heb je met dit toestel de mogelijkheid om meerdere gerechten klaar te maken.

De verschillende mogelijkheden

Met een pizzamaker kan je meer dan enkel pizza’s maken. De pizzamachine kan je namelijk ook gebruiken om een heerlijke quiche te maken. Heb je zin in een omelet of in een pannenkoek? Ook dat is mogelijk met het toestel DOMO ‘My Express’. Bekijk de video van het product in de beschrijving. Zo ontdek je hoe je de pizzamaker kan gebruiken en wie weet doe jij wel inspiratie op voor je volgende gerechtje.

Onderhoud en schoonmaken

We raden je aan om na ieder gebruik van de pizzaoven het toestel te reinigen. Op die manier kun je zo lang mogelijk genieten van de goede kwaliteit van het toestel. Het onderhouden van dit pizzatoestel is eenvoudig. Laat de pizzamaker altijd volledig afkoelen voor je begint met schoonmaken. Je voorkomt hierdoor de kans op brandwonden en beschadiging van het apparaat. De pizzamaker heeft een anti-aanbaklaag. Dit maakt het schoonmaken gemakkelijker. Gebruik een zachte doek of spons met mild afwasmiddel en reinig de bakplaat. We raden je aan om geen schuurmiddel of harde borstels te gebruiken. Hiermee kun je de antiaanbaklaag beschadigen. Zijn er voedselresten blijven hangen? Dan kun je best een plastic spatel gebruiken om deze los te maken. Bewaar de pizzamaker op een droge plaats. Op die manier kun je tijdens je volgende baksessie terug optimaal genieten van een heerlijk gerecht.

DOMO My Express als cadeau

Ben jij op zoek naar het ideale cadeau? Een pizzamaker is een origineel cadeau-idee. Het toestel is geschikt voor mensen die houden van koken. Maar het is ook ideaal voor de iets minder ervaren keukenprinsessen. De pizzamaker biedt een fijne manier voor gezinnen om extra tijd samen door te brengen. Kinderen vinden het vaak leuk om hun eigen pizza’s te maken en te versieren. Het is niet enkel een praktisch cadeau, maar het brengt ook de nodige creativiteit en plezier in de keuken. En eerlijk, wie houdt er nu niet van een verse pizza?

Koop je pizza maker bij DOMO

Een pizzamaker is geschikt voor meer dan enkel het bakken van pizza’s. Wil jij jezelf, je vriend of vriendin hier blij mee maken? Koop dan de DOMO My Express op onze webshop. Wil je genieten van nog meer fun cooking toestellen? Wie weet is de elektrische wok of een gourmetset wel iets voor jou? Plaats vandaag nog jouw bestelling en ontvang je aankoop binnen één tot drie werkdagen bij jou thuis.