in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Keramische verwarmingen

Het summum van gezelligheid op koude momenten is voor velen een warme gloed in huis.  Onze keramische verwarmingen zorgen voor deze warmte in huis. Het keramische element wordt verwarmd en geeft warmte af aan de luchtstroom die hier langskomt. Kies je voor een toestel met oscillatiefunctie, dan verspreidt de warmte zich heerlijk in de breedte. Kies je voor een toestel met ecofunctie, dan behoudt de ruimte makkelijker zijn warmte met zo min mogelijk energieverbruik. Of je kunt voor beide functies kiezen!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Het summum van gezelligheid op koude momenten is voor velen een warme gloed in huis. Onze keramische verwarmingen zorgen voor deze warmte in huis. Het keramische element wordt verwarmd en geeft warmte af aan de luchtstroom die hier langskomt. Kies je voor een toestel met oscillatiefunctie, dan verspreidt de warmte zich heerlijk in de breedte. Kies je voor een toestel met ecofunctie, dan behoudt de ruimte makkelijker zijn warmte met zo min mogelijk energieverbruik. Of je kunt voor beide functies kiezen! Ontdek de mogelijkheden in ons assortiment.

Werking keramische verwarming

Keramische verwarmingen zijn populair vanwege hun efficiëntie en veiligheid. Deze apparaten gebruiken keramische elementen om elektrische energie om te zetten in warmte, die gelijkmatig wordt verspreid zonder de kans op verbranding van stofdeeltjes in de lucht. Ze zijn snel op temperatuur en hebben vaak een ingebouwde thermostaat voor nauwkeurige controle. Door hun compacte formaat zijn ze ideaal voor kleine ruimtes zoals kantoren of slaapkamers. Hoewel ze meestal duurder zijn in aanschaf dan conventionele verwarmingen, bieden ze een kostenbesparende oplossing op lange termijn vanwege hun energiezuinige werking.

Voordelen keramische verwarmingen

Keramische verwarmingen bieden gemakkelijk en veilig warmte door hun gelijkmatige warmteverspreiding en ingebouwde thermostaten. Ze zijn snel op temperatuur en geschikt voor kleine ruimtes zoals kantoren en slaapkamers. Hoewel initieel duurder, besparen ze op lange termijn energiekosten door hun energiezuinige werking.

Wat is er belangrijk bij het kiezen van het juiste product?

Belangrijk bij het uitkiezen van een keramische verwarming zijn hun efficiëntie, veiligheid en snelle opwarming dankzij keramische verwarmingselementen. Deze verwarmingen verspreiden warmte gelijkmatig en zijn vaak uitgerust met een ingebouwde thermostaat voor nauwkeurige temperatuurregeling. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor kleine ruimtes zoals slaapkamers en kantoren. Ondanks dat ze aanvankelijk duurder zijn in aanschaf, zijn ze op de lange termijn kosteneffectief vanwege hun energiezuinige eigenschappen.

Producten bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment? Bestel deze dan met veel voordeel. Bestel je vanuit België? Dan neemt DOMO de leveringskosten op zich vanaf €25,-. Wanneer je bestelt vanuit Nederland, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg, dan neemt DOMO de verzendkosten op zich vanaf €40,-. Bovendien krijg je 14 dagen bedenktijd! Heb je vragen over ons assortiment of over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze promoties. Ook ontdek je onze nieuwste recepten via de DOMO nieuwsbrief!