in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Koel-vriescombinaties

Een koelvriescombinatie bestaat altijd uit 2 delen: het koelgedeelte en het vriesgedeelte. Je opent de koelkast met diepvries met 2 aparte deuren, en kan de koel-vriescombinatie overal plaatsen waar een stopcontact zit. Ontdek onze energiezuinige modellen hier!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een koelkast met een diepvries in één kan heel handig zijn. Het is een combinatie van een koelkast en een diepvries. Het koelgedeelte en het vriesgedeelte zijn in één huishoudelijk apparaat gecombineerd. De combi koelkast en diepvries is verkrijgbaar in meerdere maten, modellen en met verschillende functies.

Voordelen van een koelkast met diepvries

Een ijskast met diepvries biedt een combinatie van vele voordelen. Denk aan efficiëntie en gemak. We lichten enkele voordelen verder voor je uit:

Ruimtebesparing

Door een koelvriescombinatie bespaar je ruimte in de keuken. Het is dus ideaal om een koelkast met vriezer aan te kopen voor kleine woningen of appartementen waar je zoveel mogelijk leefruimte wilt overhouden.

Kostenbesparend

Het aankopen van een gecombineerd apparaat is gemiddeld goedkoper dan het aankopen van een aparte koelkast en vriezer. Ook kan een koelvriescombinatie energie-efficiënter zijn.

Gebruiksgemak

Een koelkast met diepvries in combinatie is ook heel gemakkelijk. Zo heb je vers voedsel als ingevroren producten binnen handbereik. Dit is vooral handig bij het bereiden van een heerlijke en gevarieerde maaltijd.

Gevarieerde modellen en functies

Bij DOMO Elektro hebben we verschillende modellen van de combi koelkast en diepvries. Ook zijn er meerdere functies waaruit je kunt kiezen bij de aankoop. Denk aan No Frost, verschillend aantal lades, klimaatklasse enzovoort.

Advies voor de aankoop van een koelkast met diepvries

Voor het kiezen van de juiste koelkast met diepvries, kijk je best verder dan enkel het energielabel. Benieuwd naar meer tips? We geven je wat extra informatie mee.

Opbergruimte

Kies voor een model met verstelbare planken en deurbakken om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Dit helpt ook om je voedsel georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden.

Kies op basis van gezinsgrootte

De capaciteit van je koel-vriescombinatie wordt best afgestemd op het aantal personen in je huishouden. Kies je voor een te groot apparaat? Dan zul je waarschijnlijk energie verliezen. Een eerder klein model kan dan weer leiden tot een overvolle opslag en inefficiënt koelen.

Geluidsniveau

Eel stille koel-vriescombinatie is vooral handig in open woonruimtes. Kijk naar het geluidsniveau in de productbeschrijving om hier achter te komen. Een stil toestel kan ook handig zijn voor kotstudenten.

Koop een koelkast met vriezer bij DOMO

Heb jij de ideale koelkast met diepvries gevonden? Plaats dan nu je bestelling. We leveren je aankoop binnen één tot drie werkdagen. Daarnaast kun je in België genieten van een gratis levering wanneer je bestelling meer dan 25 euro bedraagt. Ben je niet helemaal tevreden van het aangekochte toestel? Dan kun je je aankoop gratis laten retourneren. Wil je nog even verder kijken naar andere koelkasten en diepvriezers? Bij DOMO hebben we een breed assortiment aan handige huishoudapparaten. Denk aan retromodellen en tafelmodellen.