in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Koffiezetapparaten

Op zoek naar de beste koffiemachine om de ochtend goed te starten en ’s middags even koffieklets te houden? Met de DOMO koffiezettoestellen zit je sowieso goed. 
Wil je een traditionele koffiezet of wil je toch een grote kan koffie kunnen zetten, op basis van gemalen bonen? We hebben het voor je! Ontdek ons volledig assortiment hier.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Zin in een heerlijke tas koffie van een koffiezetapparaat? Ben je liefhebber van een zwarte koffie? Of eerder een tas met melk en suiker in? Het genot van een tas koffie kan wonderen doen. Bij DOMO vind je verschillende koffiezetapparaten die jou dit genotsmomentje kunnen bezorgen.

Verschil in koffiezetapparaat

Elk type koffie machine heeft zijn unieke charme. Zo zijn filter koffiezetapparaten perfect voor het zetten van een klassieke kop koffie. Een espressomachine biedt daarnaast een rijke en sterke espresso. Wil je liever je koffie zelf malen? Ook dat is mogelijk! Daarnaast kun je een heerlijke cappuccino maken met onze melkopschuimers. Er zijn dus verschillende koffie machines. Het kiezen van het juiste apparaat hangt volledig af van jouw voorkeur en de stijl van koffie die je het liefste drinkt.

Kies je koffiezetapparaat zorgvuldig

Bij het kiezen van een nieuwe koffiezet, overweeg je best verschillende factoren. Voor hoeveel personen wil je koffie zetten? Vind je het fijn om extra functies te hebben zoals een ingebouwde timer? Bekijk dan zeker de verschillende productspecificaties van de toestellen. Zo kun je kiezen uit een koffieapparaat van 1 liter, 1,25 liter of 1,5 liter. Wil je dat ‘s ochtends je koffie al vers voor je klaar staat? Kies dan een koffie apparaat met een timer. Op die manier kun je ‘s avonds de tijd instellen voor de volgende ochtend. Heb je ‘s ochtends haast? Met de isolerende beker kun je gemakkelijk koffie meenemen uit je koffiezetapparaat. Hierdoor blijft je koffie langer warm en kan je genieten van een koffie onderweg. Daarnaast kun je kiezen uit de kleuren; wit, zwart en zilver.

Onderhoud en reiniging

Een goed onderhouden koffiezetapparaat gaat altijd langer mee. We raden je daarom ook aan om je toestel steeds goed te reinigen. Eerst en vooral haal je de stekker uit het stopcontact en laat je de koffiezet afkoelen. Bekijk of de glazen kan vaatwasserbestendig is. Je kunt dan gemakkelijk de kan in het afwasmachine laten schoonmaken. De rest van het koffiezetapparaat kun je schoonmaken met een vochtige doek. Gebruik best geen schurende producten om schade te voorkomen.

Koffiemachine ontkalken

Naast een standaard reiniging en onderhoud, is het ook belangrijk om je filter koffiezetapparaat te ontkalken. Ontkalking van een koffiezetapparaat is cruciaal voor het behouden van de kwaliteit van de koffie en de levensduur van het apparaat. Specifieke richtlijnen hiervoor verschillen per toestel. Lees dit dus zeker na in de handleiding van jouw koffiezetapparaat. Hoe vaak jij je koffiezet best ontkalkt, hangt af van de waterhardheid van je regio en de frequentie van gebruik. Meestal is dit iedere drie tot zes maanden. Je kunt je koffie machine gemakkelijk ontkalken met water en azijn. Let hierbij wel op dat je het toestel voldoende en goed genoeg uitspoelt.

DOMO koffiemachine kopen

Wil jij een nieuwe koffiemachine kopen? Bekijk ons aanbod en vind de koffiezet die bij jouw behoeften past. Plaats je vandaag je bestelling? Dan wordt je aankoop binnen één tot drie werkdagen geleverd. Daarnaast kun je genieten van een gratis levering doorheen heel België bij een aankoopbedrag vanaf 25 euro.