in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

DOMO-SCOTT Triatlonteam

In 2016 slaan DOMO en het kwaliteitsfietsenmerk Scott de handen in elkaar en richten samen het DOMO SCOTT Triatlonteam op.

Het team bestaat uit 8 leden uit de specifieke triatlonafdeling van AC Hulshout, met als kopman Pieter Heemeryck, Belgisch kampioen halve triatlon.

DOMO SCOTT TriatlonteamDOMO SCOTT Triatlonteam
DOMO SCOTT Triatlonteam

Missie

Met dit kleine, compacte team zoveel mogelijk podia behalen in binnen- én buitenland en zo de Belgische en Europese top bereiken.

Leden

Pieter Heemeryck - Meervoudig Belgisch kampioen halve triatlonPieter Heemeryck - Meervoudig Belgisch kampioen halve triatlon

Pieter Heemeryck
Meervoudig Belgisch kampioen halve triatlon

Sander Heemeryck - Ex-Belgisch kampioen duatlonSander Heemeryck - Ex-Belgisch kampioen duatlon

Sander Heemeryck
Ex-Belgisch kampioen duatlon

Wim De Voeght - CEO DOMO ElektroWim De Voeght - CEO DOMO Elektro

Wim De Voeght
CEO DOMO Elektro

Liesbeth Leysen
Voedings- en gezondheidsconsulente
Echtgenote Wim De Voeght

Frone Wouters
Meervoudig Belgisch kampioene 10 km zwemmen

Thomas Derboven
Ex-Belgisch kampioen duatlon

Kaat Van Eynde

Waarom triatlon?

Triatlon is niet alleen hot, de sport straalt ook kracht, volharding, passie en ambitie uit. Dit sluit perfect aan bij de drijfveren van DOMO. Als het grootste Belgische huishoudelektromerk mikt ook DOMO elke keer weer op een podiumplaats, met een best selling product, meest succesvolle productcategorie of merk, in eigen land of als exportproduct. Telkens opnieuw innoveren, verbeteren en jezelf uitdagen om uiteindelijk de top te bereiken – dat is het doel van DOMO Elektro én van het DOMO SCOTT Triatlonteam.