in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Broodroosters

Broodroosters... Onmisbaar tijdens de ochtendrush of voor de kleine hongertjes tussendoor. Maar hoe kies je nu uit al de verschillende modellen? 

Ga op zoek naar wat jij en/of jouw gezin het meeste nodig hebben:

  • Heb je thuis vooral ronde broden, kies dan voor een model met voldoende lange sleuven zodat ook je lievelingsbrood erin kan.
  • Heb je een groot gezin, dan zijn 2 grote sleuven voor 4 toasts wellicht een goed idee.
  • Hou je van dikke sneden toast, let er dan ook op dat de sleuven breed genoeg zijn.

DOMO heeft voor elk gezin de beste broodrooster reeds ontwikkeld. Ontdek het volledige assortiment hier!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Hou je van een heerlijk knapperig geroosterde boterham in de ochtend? Of kies je voor een warme bagel? Met een broodrooster kun je gemakkelijk je ontbijt opvrolijken. Kies voor ochtenden met goudbruine toasts. Een broodrooster kopen doe je bij DOMO Elektro. 

Wat is de beste broodrooster?

Er zijn verschillende soorten modellen van broodroosters. Denk aan klassieke modellen, of eerder moderne toasters. Ook zit er verschil in de breedte van de sleuven. Daarnaast kun je ook kiezen uit meerdere kleuren. Wil je een zwarte broodrooster? Een witte of een zilveren? Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek de verschillende types van broodroosters. 

Handige tools

De beste broodrooster is uitgerust met meerdere handige tools. Denk aan heropwarmen, meerdere sleuven en een uitneembare kruimellade. Wil jij kunnen genieten van deze handige toevoegingen aan een broodrooster van DOMO? We nemen je mee in de verschillende tools die een DOMO broodrooster je kan bieden. 

Heropwarmen

De heropwarmfunctie is een redder in nood voor ochtenden wanneer je het druk hebt. Zo kun je je toast terug op temperatuur brengen zonder hem verder te bruinen. Ideaal dus wanneer jouw ochtenden soms wat hectisch zijn. 

Ontdooifunctie

Daarnaast biedt de ontdooifunctie gemak door bevroren brood snel om te zetten in klaar-om-te-eten toast. Je bespaart hierdoor waardevolle tijd en toch kun je genieten van de versheid van je brood. 

Annuleerknop 

Met een knop om je actie te annuleren, kun je op ieder gewenst moment stoppen met toasten. Je kunt dus zelf kiezen wanneer je je toast bruin genoeg vindt. 

Uitneembare kruimellade 

Met een kruimellade die uitneembaar is, maak je het onderhoud van een broodrooster heel eenvoudig. Een kruimellade vangt de kruimels van je brood op. Je keuken blijft dus kruimel-vrij. 

Aantal sleuven

Binnen ons assortiment kun je kiezen tussen een broodrooster met twee of vier sleuven. Kies dus een geschikt model die past bij jouw gezinsgrootte.

Onderhoud en gebruik van een broodrooster

Een broodrooster vraagt niet veel onderhoud. Maar een goed onderhoud zorgt toch wel voor een langere levensduur van het toestel. Met enkele tips kun je hier dus al van genieten. Eerst en vooral is het belangrijk om regelmatig de kruimels en voedselresten te verwijderen. Hierdoor verklein je ook de kans op brandgevaar. Let wel op dat je altijd eerst de stekker uit het toestel haalt voordat je begint met schoonmaken. Je kunt het toestel gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek. Laat het broodrooster daarna wel goed drogen voor je het opnieuw gebruikt.

Broodrooster kopen bij DOMO Elektro

Heb je de keuze gemaakt uit een broodrooster in het zwart, wit of zilver? Plaats dan eenvoudig je bestelling. Je aankoop wordt binnen één tot drie dagen thuis geleverd. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan zeker ook eens een kijkje naar onze andere producten. Denk aan een broodbakmachine of snijmachine.