in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Koffiemolens

Er gaat niets boven de geur van jouw zelf gezette kopje koffie met versgemalen bonen. Met de DOMO koffiemolens kan je jouw koffiebonen extra fijn malen voor dat perfecte kopje ochtendgoud.

Wil je kunnen doseren, de grofheid instellen of de essentiële oliën in de bonen beschermen? Onze toestellen doen het voor je! Hiermee heb je alles in huis om een koffie op jouw maat te maken.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ruik jij de heerlijk verse koffie al? Een koffiemolen wordt gebruikt om koffiebonen te malen tot koffiepoeder. Hiermee heb je heerlijk verse koffiepoeder en kun je zelf de grootte van de koffiemaling bepalen. Er zijn verschillende soorten bonenmalers beschikbaar. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

De beste koffiemaler

Een kwalitatieve koffiebonenmaler doet meer dan alleen bonen vermalen. Het transformeert je koffieritueel door versheid en de smaak van de koffie te maximaliseren. Het malen van de bonen vak voor het brouwen, zorgen voor de essentiële oliën en aroma’s. Deze zijn heel belangrijk om de smaak en geur te blijven behouden. Ben je op zoek naar de beste koffiemolen voor het perfecte kopje ochtendgoud? Het is zeker de investering waard!

Kies de juiste koffiebonenmaler

Wil je een koffiemolen kopen? Dan zijn er meerdere factoren waar je best eerst bij stil staat. We lichten ze kort voor je toe:

Capaciteit

Zet je een tas koffie voor jezelf of voor meerdere personen? De ene koffiemaler is namelijk beter voor één persoon, terwijl de andere juist handiger is om grote hoeveelheden tegelijk te kunnen verwerken.

Gebruiksgemak en onderhoud

Zoek naar een koffiemolen die eenvoudig te gebruiken is. Om het dagelijkse koffieritueel zo vlot mogelijk te laten gaan, is een gemakkelijk schoon te maken koffiebonenmaler ook heel handig.

Zo gebruik je een koffiemolen:

Met de beste koffiemaler haal je het meeste uit je tas koffie. Begin met het selecteren van de juiste maalgraad voor jouw koffiezetmethode. Zo is een fijne maling ideaal voor een espresso, en een grovere maling beter voor bijvoorbeeld een drip coffee. Zorg ervoor dat je bonen vers zijn. Zo creëer je de beste smaak. Houd de knop ingedrukt voor de gewenste maalgraad. Tip: vul de koffiemolen met de hoeveelheid bonen die je nodig hebt voor één brouwbeurt. Op die manier vermijd je oxidatie en garandeer je de versheid van je koffie.

Geniet heel de dag door

Met een koffiemolen maal jij de koffie fijn. Heb je na één of twee tassen koffie genoeg? Maar heb je doorheen de dag nog wel zin in een warme drank? Met onze waterkokers zet je snel een warme tas thee. Kies je toch liever voor een fris drankje tussendoor? Kies dan bijvoorbeeld voor een van onze fruitpersen.

Onderhoud en schoonmaken

Een belangrijk onderdeel om steeds je koffies zo lekker mogelijk te krijgen, is om je koffie te brouwen in een schone koffiemaler. Zorg er daarom steeds voor dat je de molen regelmatig schoonmaakt. Je voorkomt best ophoping van oude koffieresten. Gebruik hiervoor een droge doek of borstel om de kleine deeltjes te verwijderen. Op die manier heb jij iedere keer lekkere koffie én gaat het toestel langer mee.

Koffiemolen kopen bij DOMO Elektro

Heb jij de beste koffiemaler gevonden? Plaats dan vandaag je bestelling nog. Je aankoop wordt bij jou thuis geleverd binnen één tot drie werkdagen. Woon je in België en is je bestelling meer dan 25€? Dan geniet je van een gratis levering.