in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Fruitpersen

Binnen enkele minuten zelfgemaakt vruchtensap op tafel? Dan heb je een elektrische citruspers nodig, ook wel fruitpers genoemd. In een handomdraai tover je sinaasappels, mandarijnen, citroenen en pompelmoezen enz. om in een heerlijk sapje. Ga je voor het instapmodel of de luxeversie? We hebben de perfecte fruitpers voor je! 

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Maak zelfgemaakte fruitsap met een fruitpers van DOMO Elektro. In zelfgemaakte sap zitten vele voedingsstoffen. Deze zijn vrij van toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen, die wel in sap van de winkel zit. Met de perser ben je in staat om te experimenteren met smaken en ingrediënten. Jouw sapjes kun je exact naar jouw smaak samenstellen.

Fruit persen voor heerlijke sappen

Begin jij je ochtend het liefst met een energieboost? Een sinaasappel of limoen kunnen heerlijk zijn in een zelfgemaakt sap. Of heb je nog een citroen die op moet? Ook dat kan! Kies dus eerst en vooral lekkere ingrediënten voor een frisse start van de dag. Verschillende combinaties zorgen niet alleen voor smaakexplosies, maar ook voor een boost van vitamines.

Belangrijkste verschillen tussen handmatige en elektrische fruitpersen

Een handmatige sinaasappelpers

Ben je op zoek naar een handige fruitmolen? Overweeg dan een handmatige appelsienpers. Een handmatige sinaasappelpers is gemakkelijk voor thuis in de keuken, maar kan ook handig zijn voor gebruik buiten het huis. Ben je van plan om te gaan picknicken of op vakantie te gaan naar een camping? Dit zijn de ideale gelegenheden om een handmatige citruspers mee te nemen. Bovendien zijn de handmatige apparaten vaak compact en zijn ze gemakkelijk schoon te maken.

Elektrische fruitpers

Een elektrische fruitpers is handig wanneer je snel en zonder al te veel moeite van verse sappen wilt genieten. Een elektrisch model zorgt ervoor dat je fruit efficiënt wordt geperst. Binnen enkele seconden kun je al genieten van een vers sapje.

Onderhoud en schoonmaken

Wil jij een fruitpers kopen en hier duurzaam mee omgaan? Zorg er dan voor dat je het toestel optimaal onderhoud en schoonmaakt. Je zult hierdoor altijd lekkere sapjes kunnen maken, of je nu een handmatig of elektrisch toestel kiest. Eerst en vooral is het belangrijk om alle resten door de losse onderdelen onder stromend water af te spoelen. Als het nodig is, gebruik je een zachte borstel of spons. Zorg er wel voor dat je de elektrische onderdelen nooit onderdompelt in water. Gebruik hiervoor een vochtige doek. Na het schoonmaken van het toestel, is het belangrijk om alle onderdelen volledig te laten drogen voordat je ze weer in elkaar zet. Zo vermijd je schimmelvorming en roest op je fruitpers.

Handige accessoires voor je fruitpers

Verschillende accessoires kunnen het gebruiksgemak van je apparaat verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een grote perskegel. Dit is een handige toevoeging om grotere citrusvruchten, zoals grapefruit of sinaasappels, te persen. Door het handige formaat en ontwerp haal je meer sap uit de grote vruchten. Ook kan een zeef handig zijn. Het filtert de pulp en zaden uit het sap. Je krijgt hierdoor een gladder en aangenamere sap. Kies de accessoires uit op onze webshop om jouw ideale sap te maken.

Fruitpers kopen van DOMO Elektro

Bij al onze fruitpersen vind je uitgebreide productomschrijving. Hierdoor weet je het best welke fruitpers bij jouw wensen past. Heb je de ideale fruitpers gevonden? Plaats dan vandaag nog je bestelling. Binnen één tot drie werkdagen wordt de bestelling bij jou thuis geleverd.