in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Heteluchtfriteuses

Winter of zomer, we houden van onze Belgische frietjes! Niets gaat boven een wekelijkse portie met een lekkere snack. We weten ondertussen dat zelf frietjes bakken veel voordeliger is dan frietjes gaan halen in de frituur. Maar wist je ook dat overstappen van een traditionele friteuse (of oven) naar een Deli-Fryer (= onze heteluchtfriteuse) nog een extra besparing kan opleveren? 

 

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een heteluchtfriteuse is een keukenapparaat dat een gezondere manier van frituren biedt. Dit komt doordat het toestel gebruik maakt van hete lucht in plaats van olie. De heteluchtfriteuses van DOMO zijn ontworpen om niet enkel een gezonder alternatief te bieden, maar ook gebruiksgemak en veelzijdigheid. Met onze heteluchtfriteuses kun je genieten van heerlijk gefrituurde gerechten met minder vet en calorieën.

Werking van een hetelucht friteuse

Een hetelucht friteuse werkt op basis van een geavanceerde luchtcirculatietechnologie. Het toestel maakt gebruik van een krachtig verwarmingselement en een ventilator. Hierdoor kan de hete lucht snel en gelijkmatig rond het voedsel circuleren. Je verkrijgt hierdoor heerlijke gerechten die aan de buitenkant knapperig zijn en van binnen sappig, zonder overmatig gebruik van olie. Ook heb je met de heteluchtfriteuses de mogelijkheid om een gewenste temperatuur en tijd in te stellen.

Voordelen van een heteluchtfriteuse

Een van de grootste voordelen van een heteluchtfriteuse is de verminderde vetinname. Een heteluchtfriteuse heeft namelijk weinig tot geen olie nodig. De gerechten die je dus bereidt, bevatten veel minder vet in vergelijking met een traditioneel gefrituurd gerecht. Ook wordt de smaak en textuur behouden. Je kunt dus het resultaat van gefrituurd voedsel verwachten, maar dan op een gezondere manier. Daarnaast is een heteluchtfriteuse ook erg gemakkelijk. Het toestel warmt snel op, is eenvoudig in gebruik, en veel modellen hebben vooraf ingestelde programma’s. Deze programma’s zijn ingesteld voor verschillende gerechten zodat het kookproces nog gemakkelijker wordt. Wil je dus een gerecht gezonder en gemakkelijker bereiden? Kies dan voor een heteluchtfriteuse van DOMO.

Veelzijdigheid van het toestel

Heteluchtfriteuses zijn ideaal als vervanging voor een gewone friteuse. Maar ook voor andere doeleinden kan een heteluchtfriteuse gebruikt worden. De toestellen zijn met name ook geschikt om te bakken, grillen en roosteren. Wil je dus knapperige frietjes, heerlijke kip, lekker gebak of gegrilde groenten bereiden? Ook dat is met een heteluchtfriteuse mogelijk.

De schoonmaak van een heteluchtfriteuse

Je maakt best je heteluchtfriteuse schoon na ieder gebruik. Zorg er eerst en vooral voor dat het toestel volledig is afgekoeld. Verwijder het mandje en de pan (indien deze afneembaar is). Was deze met warm water en zeep. Je kunt de onderdelen die vaatwasserbestendig zijn, in de afwasmachine schoonmaken. Reinig de buitenkant met een vochtige doek. We raden aan om geen schurende materialen of scherpe voorwerpen te gebruiken. Dit kan namelijk de heteluchtfriteuse beschadigen. Wanneer alle onderdelen terug droog zijn, kun je de onderdelen terugplaatsen.

Plaats je aankoop bij DOMO

Wil jij graag gezonde gerechten bereiden die ook nog eens lekker zijn? Een heteluchtfriteuse kan hierbij een handig hulpmiddel zijn. Bij DOMO hebben we verschillende heteluchtfriteuses in het assortiment. De toestellen zijn er in verschillende modellen. Wil je liever mechanisch of digitaal? Enkel of dubbel? Met kijkvenster of zonder? Kies ook uit verschillende kleuren en inhoud. Heb je een bestelling geplaatst van meer dan 25 euro? Dan kun je genieten van een gratis levering doorheen heel België. Ook wordt je aankoop binnen één tot drie werkdagen geleverd. Ben je niet helemaal tevreden over het product of heb je net het verkeerde aangekocht? Ook dat is geen probleem. Je kunt gratis retourneren in België. Bij vragen of opmerkingen over producten of onze diensten, raden we je aan om contact op te nemen met onze klantendienst.