in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Tafelmodellen

Weinig plaats in huis? Op zoek naar net dat beetje extra koelruimte tijdens een feestje? Of graag een eigen frigo op je kamer? Een tafelmodel koelkast/diepvries is handig als je weinig plek hebt of tevreden bent met een bescheiden koelruimte. Er bestaan tafelkoelkasten met en zonder vriesvak. 

Als je op zoek bent naar een energiezuinige tafelmodel koelkast, zoek je een model met energieklasse C of D. Hiermee bespaar je op je energierekening. 

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Heb je weinig plaats in huis? Of ben je op zoek naar net dat beetje extra koelkastruimte tijdens een feestje? Een koelkast tafelmodel is een ideale oplossing. Het heeft een compact formaat en efficiënt ontwerp. Handig dus voor kleinere keukens, kantoorruimtes of als koelkast voor een kotstudent. We geven je graag extra informatie mee zodat jij een koelkast koopt die bij je wensen past.

Hoe kies je een geschikte koelkast?

Wil jij een nieuwe koelkast kopen? Denk dan eerst en vooral na over wat je precies nodig hebt. Dient het als extra koelkast op een feestje? Of ga je het gebruiken als extra koelkast voor bij je thuis? Daarnaast is het ook belangrijk om te overwegen of je zowel een koel- als vriesgedeelte wilt. Als je een antwoord kent op deze vragen, kun je een ijskast kopen die hierbij past. Wordt het een tafelmodel koelkast met vriesvak? Of een koelkast zonder vriesvak? 

Juiste formaat en volume van je ijskast tafelmodel

Een tafelmodel koelkast is vaak compact. Maar wees je er wel van bewust dat de afmetingen en capaciteit ervan kunnen variëren. Hoe weet je dan welke koelkast je best kan kopen? Meet eerst en vooral de beschikbare ruimte in je keuken of kamer. Als volgende is het belangrijk om na te gaan hoeveel capaciteit je nodig hebt. Is een mini-koelkast van 41 liter voldoende? Of kies je toch voor een model met meer capaciteit? Het kan hierbij handig zijn om te kijken voor hoeveel personen je voornamelijk voedsel zult bewaren.

Duurzame koelkasten

Hecht je veel belang aan duurzaam wonen? Koop dan een koelkast met een hoge energie-efficiëntieklasse. Dit is bijvoorbeeld A+++ of A++. Dit is niet enkel goed voor het milieu, maar op lange termijn ook voor je portemonnee. Zo moet je bijvoorbeeld lagere elektriciteitsrekeningen betalen met een duurzamere koelkast. 

Koelkast kopen bij DOMO Elektro

Heb jij een kleine koelkast met vriesvak of zonder vriesvak gevonden? Plaats dan nu je bestelling op onze website. De bestelling wordt geleverd binnen één tot drie werkdagen. Woon je in België en is je bestelling meer dan 24 euro? Dan kun je genieten van een gratis bezorging. Ben je toch niet helemaal tevreden over je aankoop? Bij DOMO Elektro kun je gratis retourneren. Misschien ben je eerder op zoek naar een retro koelkast, vriezer of koelkast met vriezer