in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Mixers

Dé sleutel tot gezond eten is zelf koken met verse producten, zo weet je precies welke ingrediënten er allemaal in je maaltijd verwerkt zitten en kies je zelf hoeveel vetstoffen je gebruikt. Een kwalitatieve mixer is niet te missen bij het bereiden van vele verse en gezonde maaltijden.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

In bijna iedere keuken vind je wel een mixer terug. Wil je slagroom kloppen? Beslag mengen voor een heerlijke taart? Of sauzen maken? Met een goede mixer doe je dit heel eenvoudig. Bij DOMO hebben we een uitgebreid assortiment, van een handmixer tot geavanceerde mixers. Wil jij een mixer kopen? Dan zal deze geleverd worden binnen één tot drie werkdagen.

Werking van de mixers

Bij DOMO hebben we verschillende soorten mixers in het assortiment. Bij de ene mixer zit een klopper bij, terwijl je met de andere de mogelijkheid hebt om te pureren en te hakken. De meeste van onze modellen bevatten een gebruiksvriendelijke interface. Je kunt hiermee snel tussen snelheden schakelen. Wil je liever een staafmixer kopen waar al een maatbeker bij zit? Ook dat is mogelijk. Op die manier kun je eenvoudig en proper de ingrediënten mixen in een geschikte kom.

Het verschil tussen een staafmixer en een handmixer

Een handmixer en een staafmixer zijn beide veelzijdige keukenapparaten. Ze kunnen wel degelijk gebruikt worden voor verschillende functies. Een handmixer is handig voor het kloppen, mixen of kneden van ingrediënten. Ideaal dus voor het maken van beslag, deeg of het kloppen van room en eieren. Een staafmixer wordt gebruikt voor het pureren of blenden van ingrediënten direct in een pot of pan. Deze is dan ook ideaal voor het maken van een verse soep, een heerlijke saus of een gezonde smoothie. Voor de staafmixers en handmixers van DOMO hebben we verschillende opzetstukken.

Een duurzame mixer van DOMO

Iedere mixer van DOMO in ons assortiment is gebouwd om lang mee te gaan. De mixers zijn gemaakt uit kwalitatief materiaal. Hierdoor kun je de mixers met regelmaat gebruiken én blijven ze lang goed. We raden je wel aan om de mixers steeds goed proper te maken na gebruik. Het schoonmaken van mixers zorgt voor een langere levensduur en een optimale werking. Na gebruik dien je de afneembare onderdelen, zoals de kloppers, direct schoon te maken. Spoel ze af met warm water en eventueel afwasmiddel om de voedselresten eraf te halen. De meeste onderdelen zijn vaatwasserbestendig. Wil je het hoofdapparaat reinigen? Dan raden we je aan om dit met een vochtige doek te doen langs de buitenkant. Vermijd hierbij het onderdompelen van de elektrische onderdelen in water.

Koop je mixer bij DOMO

Wil jij een handmixer kopen? Of heb je toch liever een staafmixer? Ontdek de verschillende opties op deze pagina. Ben je een hobbykok? Een professionele kok? Of totaal geen keukenprinses? Een mixer van DOMO is altijd een goede toevoeging in je keuken. Lees goed de beschrijvingen bij de verschillende producten. Zo vind jij de mixer die ideaal is voor jouw maaltijden. Bij DOMO kun je ook soepmakers, friteuses en keukenrobots terugvinden. In België leveren we je bestelling gratis bij een bedrag vanaf 25 euro. Ben je niet helemaal tevreden over het aangekochte product? Geen probleem. Je kunt dit gratis retourneren in België. Bij vragen over een van onze producten of diensten kun je terecht bij de klantendienst.