in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Pannenkoeken

Weer of geen weer, versgebakken pannenkoeken gaan er altijd in! Niet alleen omdat ze ons zo lekker smaken, maar vooral omdat het ouderwetse gezelligheid met zich meebrengt waar iedereen van houdt. Nog zo leuk aan pannenkoeken is dat je niet veel nodig hebt, want met bloem, melk, eieren en een geschikte bakplaat ben je vertrokken!

Kies je voor grote pannenkoeken of het kleinere formaat van American Pancakes? Hartige pannenkoeken of  zoete pannenkoeken? Met pannenkoeken kan je eindeloos variëren. 

Onze bakplaten kunnen het allemaal! Ontdek het ganse assortiment hier.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Pannenkoekenmaker

Weer of geen weer, versgebakken pannenkoeken met een pannenkoekenmaker gaan er altijd in! Niet alleen omdat ze ons zo lekker smaken, maar vooral omdat het ouderwetse gezelligheid met zich meebrengt waar iedereen van houdt. Nog zo leuk aan pannenkoeken is dat je niet veel nodig hebt, want met bloem, melk, eieren en een geschikte bakplaat ben je vertrokken. Kies je voor grote pannenkoeken of het kleinere formaat van American Pancakes? Hartige pannenkoeken of zoete pannenkoeken? Met pannenkoeken kan je eindeloos variëren. Onze bakplaten kunnen het allemaal. Ontdek ons assortiment hier.

Kies de juiste pannenkoekenmachine

Bij het kiezen van een pannenkoek machine is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Om die manier vind je een apparaat die goed aansluit bij je behoeften en voorkeuren.

Grootte van het toestel

Denk eerst en vooral goed na over de grootte en aantal pannenkoeken die je wilt kunnen bereiden. Grote gezinnen zullen bijvoorbeeld beter kiezen voor een model met meerdere bakoppervlakken. Zo hebben we een pannenkoeken maker voor 6 pannenkoekjes. Wil je liever een kleiner toestel? Ook voor twee pannenkoeken tegelijk hebben we toestellen in ons assortiment.

Functies

Ook is het belangrijk om naar bepaalde functies te kijken. Denk aan temperatuur en een anitbaklaag van de pannenkoekenmachine. Zo kan bijvoorbeeld de temperatuur verschillen voor beslagsoorten en diktes. Als je de hitte van je pannenkoeken bakplaat dan kunt aanpassen, krijg je het beste resultaat. Daarnaast is de kwaliteit van de antiaanbaklaag ook belangrijk. Dit kan niet alleen invloed hebben op de duurzaamheid en het gemak van schoonmaken, maar ook op hoe eenvoudig de pannenkoeken kunnen worden opgedraaid.

Inspiratie en tips voor de lekkerste pannenkoeken

Hoe maak je de lekkerste pannenkoeken met een pannenkoekenmachine? We leggen het voor je uit! Het bereiden van heerlijke pannenkoeken gaat namelijk verder dan het volgen van een basisrecept. Je kunt creatief zijn en experimenteren met andere ingrediënten. Zo kun je verschillende soorten meel gebruiken. Denk aan boekweit, amandel- of kokosmeel. Ook kun je aan het beslag verse of gepureerde vruchten toevoegen, zoals blauwe bessen, banaan of pompoen. Kruiden en specerijen kunnen ook een extra smaak toevoegen. Bijvoorbeeld kaneel, nootmuskaat of vanille. Ben je eerder een liefhebber van een hartige pannenkoek? Probeer dan eens ingrediënten zoals kaas, fijngesneden groenten of zelfs pesto.

Koop je pannenkoekenmaker bij DOMO Elektro

Heb jij de ideale pannenkoekenmaker gevonden? Plaats vandaag dan nog je bestelling. Binnen één tot drie werkdagen wordt het product bij jou thuis geleverd. Woon je in België? Dan is de levering boven een bedrag van 25€ gratis. Heb je niet helemaal gevonden wat je zocht? Misschien ben je wel op zoek naar een ijsmachine, teppanyaki of raclette-grill.