in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Varia

Op zoek naar extra hulpmiddelen in de keuken om leuk, gemakkelijk, snel en 'zero-waste' te kunnen koken? Of je nu iets zoekt om te bakken, koken, grillen, wegen, slijpen, verpakken ... We hebben het voor je!

24 producten

Van hoog naar laag sorteren

Keukenweegschaal

Tegenwoordig is het niet moeilijk om een culinair meesterwerk in de keuken te creëren. Ben je een beginnende kok of al een ervaren chef? Het is belangrijk om het juiste apparatuur in je keuken te gebruiken. Van een keukenweegschaal tot een rijstkoker, drinkbeker en thermometer in je keuken. Iedere tool heeft zijn eigen belang én verbetert je kookervaring.

Keukenweegschaal: nauwkeurig in elke gram

Een onmisbaar hulpmiddel in de keuken is een keukenweegschaal. Precisie in het afmeten van ingrediënten is cruciaal voor het slagen van recepten. Onze keukenweegschalen bieden die precisie tot op de gram nauwkeurig. Daarnaast hebben ze functies zoals de tarra-functie. Deze maakt het mogelijk om de kom leeg te wegen voor het toevoegen dan de ingrediënten, en de mogelijkheid tussen verschillende meeteenheden te schakelen.

Rijstkoker: perfecte rijst met één druk op de knop

Een rijstkoker is een droom van iedere liefhebber van rijstgerechten. Het schakelt de onzekerheid uit en het constante toezicht dat nodig is bij het traditioneel koken van rijst. De rijstkokers van DOMO Elektro garanderen perfect gekookte rijst. Ook zijn er functies zoals het automatische uitschakelen en een warmhoudfunctie. Daarnaast zijn ze veelzijdig genoeg om ook andere gerechten te bereiden. Hierdoor zijn ze een multifunctionele aanwinst voor iedere keuken.

Drinkbeker: stijl en functionaliteit onderweg

In ons drukke leven is de drinkbeker uitgegroeid tot een dagelijkse noodzaak. De drinkbekers die we aanbieden zijn ontworpen voor degene die vaak onderweg zijn. Ze zijn gemaakt uit duurzame materialen die drankjes urenlang warm of koud houden. Daarnaast zorgt het lekvrije ontwerp voor veilige drankjes, waar je dag je ook brengt.

Thermometer: essentieel voor voedselveiligheid en perfectie

Een thermometer in de keuken is essentieel voor het garanderen van voedselveiligheid. Ook kan een keukenthermometer het bereiden van de perfecte gaartijd verzorgen. Wil je een biefstuk bakken? Of ervoor zorgen dat je kip op een veilige temperatuur is? De thermometers van DOMO Elektro bieden snelle en nauwkeurige lezingen.

Koop je handige keukenmateriaal bij DOMO Elektro

Wil jij een keukenweegschaal, rijstkoker, drinkbeker of thermometer in je keuken kopen? Je vindt ze bij DOMO Elektro. Heb je niet helemaal gevonden wat je zocht? Misschien ben je wel op zoek naar koelkasten of vriezers, kleine keukenapparaten of een broodsnijmachine. Je vindt het allemaal bij DOMO Elektro.