in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Espressomachines

Ochtendhumeurtje dat alleen weg te krijgen valt met een goeie kop koffie? Dan is een kwalitatieve espressomachine hét uitgelezen toestel voor jou. 
Ontpop je tot een echte ‘barista’ door alle opties uit te proberen. De mogelijkheden en koffiecreaties zijn eindeloos met deze toestellen.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ben jij fan van heerlijke espresso’s of cappuccino's? Dan weet je vast ook dat een espresso machine met kwaliteit hiervoor het beste is. Bij DOMO weten we dit maar al te goed. Daarom bieden we machines om espresso’s te maken die perfect zijn voor iedere koffieliefhebber.

Verschil traditionele koffiezet met espressomachine

Een traditionele koffiezet en een espresso machine lijken op elkaar, maar zijn niet hetzelfde. Het grootste verschil zit in de bereidingswijze en het eindresultaat van de koffie. Een traditioneel koffiezetapparaat gebruikt meestal een filtermethode. Hierbij druppelt het heet water langzaam door de gemalen koffie. Deze methode wordt voornamelijk gebruikt voor het zetten van grotere hoeveelheden koffie. Ook is de smaak van de koffie perfect voor dagelijks gebruik. Een espresso machine werkt door heet water onder hoge druk door fijngemalen koffie te persen. Door dit proces wordt de koffie geconcentreerd en rijk aan smaak. Een espresso biedt daarnaast ook vaak de basis voor koffiespecialiteiten. Denk aan cappuccino's en latte’s. Qua smaak is een machine om een espresso te maken vaak favoriet onder de echte koffieliefhebbers.

Het kiezen van je eerste espressomachine

Wil jij je eerste espresso machine kopen? We hebben verschillende espressomachines die ideaal zijn voor starters. Kies bijvoorbeeld een machine met handige bedieningselementen en basisfuncties. Denk aan temperatuurregeling en een stoompijpje. Je kijkt ook best naar de grootte van de machine. Voor kleinere keukens of beperkte ruimtes is een compact model ideaal. Qua gebruik is het belangrijk om de kunst van het malen, doseren en aandrukken van de koffie onder de knie te krijgen. Deze stappen zijn namelijk het meest cruciaal voor het bereiden van een perfecte espresso. Weet dat het zetten van een heerlijke espresso een vaardigheid is die verbetert met oefening en geduld.

Maak een heerlijke espresso

Wil jij met de beste espressomachine een heerlijke koffie zetten? Begin eerst met het uitkiezen van koffiebonen naar jouw smaak. Gebruik een koffiemolen om de bonen fijn te malen. Een fijne, gelijkmatige maling is essentieel voor een goede espresso. Als volgende doseer je de gemalen koffie in de filterhouder. Gebruik een tamper om de koffie gelijkmatig aan te stampen. Op die manier zorg je voor een goede waterdoorstroming. Je kunt er ook voor kiezen om koffiebonen te gebruiken. Zet de espresso koffiemachine aan en plaats de filterhouder in de machine. Start het proces en geniet van een heerlijk verse espresso.

Extra opties

Wil jij melk opschuimen? Zelf de gewenste maalgrofheid van de bonen instellen? Of kiezen uit een espresso, lungo of americano? Met de espressomachine van DOMO is dit mogelijk. Bekijk de verschillende opties van de machines, zodat je een geschikt toestel vindt dat bij je wensen past. Ben je niet helemaal tevreden over het product? Of twijfel je? De producten van DOMO kun je gratis retourneren in België.

Koop een espresso machine bij DOMO

De beste espressomachine koop je bij DOMO. We hebben verschillende espressomachines in ons assortiment. Heb je een keuze gemaakt? Plaats je aankoop en ontvang je bestelling na één tot drie werkdagen. Ook wordt de bestelling bij een bedrag vanaf 25 euro gratis geleverd in België.