Levering

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Producten die in voorraad zijn, vertrekken 1 à 2 werkdagen – na het plaatsen van je bestelling - uit ons magazijn. 
Als een bepaald product niet in voorraad is, kan het zijn dat we je bestelling in verschillende pakketten verzenden. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Zodra je betaling is afgerond en je een bevestigingsmail hebt ontvangen gaat de levertijd in. Deze is afhankelijk van:

 • het type toestel* dat je bestelt,
 • de verzendoptie die je tijdens het afrekenen hebt geselecteerd,
 • het moment waarop je besteld hebt,
 • het land van levering. 

Bestellingen die plaatsvinden van vrijdag 13u tot zondag 23:59u worden pas verwerkt op maandag (of de eerstvolgende werkdag in geval van feest- of brugdagen). 

*Type toestellen :

 • Kleine toestellen: 
  Woon je in België? Dan wordt je bestelling normaal gezien binnen 2 werkdagen geleverd, op voorwaarde dat je bestelde artikel in voorraad is.
  Voor Nederland, Frankrijk en Duitsland kan het een dag langer duren.
 • Grote toestellen:
  Bestelde je een groot product (koelkast, diepvriezer, airco, …)? Hiervoor voorzien wij aangepast vervoer zodat je producten op een correcte manier geleverd worden. De vervoerder zal contact opnemen voor het maken van een leverafspraak. Hierdoor kan de levering wel wat langer duren.
In welke landen levert DOMO?

DOMO levert op adressen in België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Bestellingen met een leveradres dat niet in een van deze landen ligt, worden niet aanvaard. 

Grote bestellingen, zoals ijskasten, diepvriezers en wijnkoelkasten, worden enkel in België en Nederland tot aan de deur geleverd. 

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja! Nadat je bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvang je een track & trace code van onze bezorgdienst waarmee je je bestelling kan volgen. 
Let wel, het kan enkele uren duren vooraleer de track & trace code zichtbaar is in het portaal van onze bezorgdiensten.

Ben je niet thuis als je bestelling wordt geleverd? De koerier zelf zal je informeren over de volgende stappen. 

Wat kan zorgen voor een vertraging van mijn bestelling?

We streven ernaar je bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Helaas lukt dat niet altijd als we uitzonderlijk een  grote hoeveelheid bestellingen moeten verwerken (periodes voor Moederdag, Black Friday, kerstperiode, …). In dat geval trachten we je hiervan zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Ook bij onze partners (koerierdiensten) is het mogelijk dat door onvoorziene drukte je pakket langer onderweg is dan voorzien. Als dit het geval is, raden we je aan de track-and-trace link regelmatig te controleren. 

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben tijdens de bezorging?

Onze bezorgpartner informeert je wat er met jouw pakket gebeurt, als de levering niet kan plaatsvinden. Controleer je brievenbus en je e-mail.

Weet je op voorhand dat je niet thuis zal zijn? Bij sommige bezorgpartners kan je een andere leverdag kiezen of  al op voorhand een neerzettoestemming geven zodat de bezorger het pakket bijvoorbeeld onder de carport mag zetten. Je kan ook aangeven dat het pakket naar een afhaalpunt mag gebracht worden. 

Voor grote artikelen zoals koelkasten en diepvriezers (+ 40kg), wordt een leverafspraak gemaakt. Als je niet thuis bent op het afgesproken moment zal je de kosten moeten betalen voor een tweede levering.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Wat nu?
 1. Controleer de track & trace code. Misschien is de levering van je pakket verplaatst? 
 2. Controleer het bezorgadres. Zit er een fout in het adres of de postcode? 
 3. Controleer je brievenbus en e-mail. Heb je een bericht ontvangen van de bezorgpartner omdat je niet thuis was? Is het pakket bij de buren bezorgd? Werd het naar een afhaalpunt gebracht? Werd een nieuw bezorgmoment ingepland? 

Alles gecheckt en nog steeds geen pakket? Wacht nog even af, want misschien is je bestelling gewoon vertraagd. Er is veel kans dat je je pakket alsnog de volgende dag ontvangt. 

Heb je je pakket na 5 werkdagen nog steeds niet ontvangen? Contacteer dan onze klantendienst voor het zoeken naar een oplossing. 

Mijn bestelling is beschadigd. Waar kan ik terecht?

We zorgen voor een oplossing. Vul het contactformulier in en duid “retourneren” aan als reden.  
Voeg zeker enkele foto’s toe van de beschadigingen. We contacteren je dan zo snel mogelijk. 

Waarom kan mijn bestelling niet geleverd worden in een afhaalpunt?

Momenteel is het niet mogelijk om je bestelling standaard te laten leveren in een afhaalpunt. Voor elk pakket kiezen wij de meest geschikte vervoerder.

Afhankelijk van de pakketbezorger kan je uiteraard wel bepaalde leverwensen doorgeven. Niet elke pakketbezorgdienst biedt dezelfde diensten aan, dus check zeker de informatie die je van de transportdienst krijgt. 
Zo kan je eventueel een neerzettoestemming geven waardoor de bezorger je pakket bijvoorbeeld onder de carport mag achterlaten of bij de buren mag leveren. Of je kan kiezen om het te laten leveren bij een afhaalpunt.

Op het moment dat je track & trace code zichtbaar is in het portaal van de transportdienst, kan je bepaalde leverwensen aangeven. 


Niet gevonden wat je zocht?

Ik heb een vraag over een specifiek product, toestel, onderdeel of accessoire.  

Ik heb een andere vraag.