Duurzaamheid

DOMO Duurzaam

Bij DOMO zetten we sterk in op duurzaamheid. Zorgen voor mensen én voor de planeet. We zoeken steeds naar manieren om onze impact op het milieu te reduceren en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. 

DOMO zet al jaren in op zelfvoorziening van haar eigen bedrijfsgebouw. Zo zorgen de 620 zonnepanelen op het dak van ons hoofdkantoor voor 100% van onze elektriciteitsnoden. Warmtepompen verwarmen en verkoelen het gebouw en ook het wagenpark maakt de overstap op elektrische wagens. 

Ook kleine inspanningen maken een verschil. Zo proberen we onze kantoorgewoontes aan te passen. Recycleren, zo min mogelijk printen, een kraan met drinkwater in plaats van plastic flessen, thuiswerk, ... Het zijn maar enkele voorbeelden van hoe ook onze werknemers meewerken aan een groenere bedrijfscultuur.

Zelfs de verpakkingen van de toestellen nemen we steeds grondig onder de loep. We optimaliseren ze zodat er zo weinig mogelijk plastic of piepschuim aan te pas komt. Ook de toestellen zelf worden steeds energiezuiniger. We hebben onze eigen hersteldienst, waar we zoveel mogelijk kapotte toestellen proberen te repareren, in plaats van ze weg te gooien en te vervangen.

Naast ons steentje bijdragen aan het milieu, zetten we ook in op een goede leefomgeving voor onze werknemers en partners. Zo werken we enkel samen met fabrikanten die zijn aangesloten bij BSCI. Dit label kenmerkt ethische arbeidsomstandigheden.

Duurzame productie

Bij DOMO deelt elke medewerker de verantwoordelijkheid om onze hoge kwaliteitsstandaarden na te leven en te verbeteren.
Hierdoor ervaren onze klanten, medewerkers, partners en leveranciers een continue en hoge kwaliteit van dienstverlening en kunnen ze DOMO als referentie in de markt beschouwen. 

Onze inzet op kwaliteit geeft onze organisatie, haar relaties en potentiële relaties het vertrouwen dat ons aanbod op een consistente manier zal voldoen aan de verwachtingen van de eindgebruiker en de wettelijke eisen.
Al onze producten worden daarom zowel door onafhankelijke labo’s getest (inzake elektrische veiligheid, voedselveiligheid, verbruik,…) als intern op hun functionaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Ons eigen intern kwaliteitsteam test jaarlijks tot 120 producten die zo getoetst worden aan de eigen gewoontes en verwachtingen van de Belgische en Europese consumenten.

Competenties, commitment en voortdurend innoveren zijn de sleutel van ons succes.

Kwaliteitsbewust en duurzaam ondernemen zit verweven in het DNA van DOMO.
Wij verbinden ons er daarom toe dat:

  • We steeds streven naar de beste kwaliteit voor de beste prijs voor onze producten.
  • Elk product dat op de markt komt, voldoet aan de wettelijke eisen voor wat betreft veiligheid.
  • We steeds streven naar duurzame, mooi ontworpen en gebruiksvriendelijke producten, die een verschil maken in het leven van onze klanten.
  • Onze target steeds op 100% klanttevredenheid staat.

DOMO zal hierdoor verder kunnen ontwikkelen en innoveren als referentie binnen onze markt, en haar slagzin kunnen waarmaken:  A Party at Home!


Niet gevonden wat je zocht?

Ik heb een vraag over een specifiek product, toestel, onderdeel of accessoire.  

Ik heb een andere vraag.