in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Ijsroom & ijsblokjes

Een ijsje smaakt altijd, maar een zelfgemaakt ijsje smaakt nog zoveel beter! Dankzij de ijsmachines van DOMO is het kinderspel om je eigen ijs te draaien. Door de aanpasbare mixsnelheid kies je precies de luchtigheid en ook de hardheid van je ijs. Heb je dat perfecte recept nog niet beet? Snuister dan eens tussen de DOMO-recepten

Of heb je toch meer zin in een lekker fris drankje?  Wil je altijd ijsblokjes in huis hebben, maar wil je geen jaar rond een hoop ijsblokjes in je diepvriezer bewaren? Dan heeft DOMO een ijsblokjesmaker die in minder dan 10 minuten een hele lading biedt. Zo heb jij altijd ijs in voorraad, ook voor dat lastminute-feestje! 

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

IJsmachine

Kan jij ook genieten van een heerlijk ijsje? Of heb je graag ijsblokjes in je drinken? DOMO heeft een assortiment aan ijsmachines. Hiermee kun je je eigen roomijs of ijsblokjes maken. Want zelfgemaakt ijs smaakt nog beter, toch?

IJsmaker: de verschillende typen

Met een ijsmaker machine van DOMO kun je gemakkelijk je eigen ijs bereiden. De mixsnelheid kan worden aangepast om de gewenste luchtigheid en hardheid te bereiken. Naast ijs kun je ook snel ijsblokjes produceren. Dit is dan weer ideaal voor verfrissende drankjes of feestjes. Onze ijsmachines zijn ontworpen voor gebruiksgemak en bieden de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende smaken en recepten. Zo kun je een persoonlijke touch geven aan ieder dessert of drankje. Benieuwd naar de verschillende ijsmachines? We geven je graag wat meer informatie:

Professionele ijsblokjesmachine

Een professionele ijsblokjesmachine is ontworpen voor horeca en commerciële settings. Denk maar aan gelegenheden waar vele hoeveelheden ijsblokjes nodig zijn.

Roomijsmachine

Wil je een roomijsmachine kopen? Goed idee! Een roomijsmachine is populair voor thuisgebruik. Je kunt ermee experimenteren door diverse smaken en ingrediënten te gebruiken. Maak zelf roomijs, sorbets en zelfs bevroren yoghurt. Elk type machine biedt een unieke methode om ijs te bereiden.

De voordelen

Het hebben van een ijsmachine biedt vele voordelen. Denk aan de consistentie in de productie van ijs. Dit is essentieel voor zowel thuisgebruik als in de professionele keuken. Iedere keer dat je ijs maakt, is deze van dezelfde kwaliteit, textuur en hardheid. Ook kan het hebben van een ijsmachine leiden tot besparingen. Zo is het maken van eigen ijs aanzienlijk goedkoper dan het kopen van premium ijsmerk uit de winkel. Bovendien stelt een eigen ijsmaker je in staat om met unieke smaken te experimenteren. Je kun je creativiteit in de keuken dus uiten en heerlijke ijscreaties maken die niet in de winkel verkrijgbaar zijn.

Zelfvriezende ijsmachine: het gebruik

Wil jij graag ijsblokjes maken met een ijsmachine? Vul eerst en vooral je apparaat met water tot aan de aangegeven lijn. Zet vervolgens de machine aan en selecteer de gewenste grootte van de ijsblokjes. De machine begint nu met het koelproces om het water te bevriezen. Afhankelijk van welk model je hebt, duurt dit enkele minuten tot een paar uur. Zodra de ijsblokjes gevormd zijn, worden ze automatisch in de opvangbak gedeponeerd. Nu kun je de ijsblokjes gebruiken voor in je drankjes of je kunt ze in de vriezer bewaren voor later.

Het gebruik van een roomijsmachine

Heb je zin in een heerlijk bolletje roomijs uit je eigen roomijsmachine? Start dan eerst en vooral met het voorbereiden van je ijsmengsel volgens een recept of je eigen inspiratie. Koel vervolgens het mengsel goed af in de koelkast. Giet het afgekoelde mengsel in de machine en zet het aan. De ijsmachine mengt en koelt het mengsel totdat de gewenste consistentie van roomijs heeft bereikt. Nu is je ijs klaar om te serveren. Genieten maar! Wil je nog meer genieten in de keuken? Misschien zijn de teppanyaki, grill of pizzamakers ook wel iets voor jou!