Koel de zomer door met DOMO

Wout Van Aert geniet van een koele bries dankzij de DO159A DOMO Air Cooler Chillizz !

Geplaatst op 5 juni 2023
Koel de zomer door met DOMO

Koel de zomer door met DOMO

We hebben er allemaal op zitten wachten, maar het mooie weer komt eraan. Het zonnetje doet ons opleven en maakt ons gelukkig. Maar het zorgt er ook voor dat we de nodige verkoeling gaan opzoeken om even aan de hitte te ontsnappen en daarbij komt DOMO to the rescue met zijn verkoelingstoestellen.

 

5 redenen waarom het interessant is om nu een verkoelingstoestel aan te schaffen: 

  1. Mobiele airco’s en air coolers zijn een stuk goedkoper dan ingebouwde toestellen.
  2. Je haalt ze enkel boven wanneer het nodig is en verbruikt dus ook énkel dan energie.
  3. De meeste nieuwe verkoelingsapparaten hebben een ecofunctie, waardoor ze je verbruik ook automatisch gaan optimaliseren.
  4. Verkoelingstoestellen worden in het zomerseizoen schaarser en dus ook duurder.
  5. Door er nu alvast een te kopen, ben je gerust dat je een hele zomer goed kan slapen.

DO159A DOMO Desktop tower air cooler 'Chillizz'

Ben je op zoek naar een multifunctioneel toestel dat bovendien energiezuinig en compact is? Dan is deze Chillizz het perfecte toestel voor jou. Het functioneert zowel als air cooler (verspreiding van koude lucht), ventilator en bevochtiger. Zo creëert het luchtfiltratiesysteem een hoge koelefficiëntie en een comfortabel klimaat maar filtert het ook het stof uit de gekoelde lucht. Daarnaast is het toestel ideaal voor werkplekken en slaapruimtes doordat het geluidsarm is. De gebruiksduur is bovendien +- 9 uur wat een hele werkdag of nacht overbrugt. 

DO152A DOMO Mobiele air cooler met waterreservoir van 5,5 L

Wil je een grote oppervlakte verkoelen, dan zorgt deze Air Cooler voor een aangename koele luchtstroom op lichaamshoogte. Het toestel verspreidt koude lucht en kan ingesteld worden op 3 snelheden en functies: natuurlijk, normaal en slapen. Een leuk extraatje: het toestel heeft ook de functie ‘zeebries’.

DO8127 DOMO Kolomventilator - 3 standen + 3 snelheden - 107 cm hoog

Op zoek naar een ventilator met een strak design? Dan is deze kolomventilator misschien wel de juiste match voor jou. Het toestel heeft 4 instellingen: normaal, natuurlijk, slaap en ook kindermodus. Daarnaast is het geluidsarm, kan het met een afstandsbediening bestuurd worden en kan er een timer worden ingesteld tot 12 uur. 

DO8140 DOMO Statiefventilator - Ø 40 cm - in hoogte verstelbaar

DOMO is thuis in verschillende verkoelingstoestellen en heeft ook een statiefventilator in zijn assortiment. Het toestel is in hoogte verstelbaar tot 120cm hoog en kan zich zo aanpassen aan jouw specifieke noden. De grill is kantelbaar en het toestel heeft 3 snelheden. De schoepen zijn transparant en het zwarte design geeft een mooie look. 

Op zoek naar meer dan luchtverkoeling? Dan kan een van deze mobiele airco’s misschien de oplossing bieden.

DO324A DOMO Mobiele airco voor ruimtes tot 40m² - 12.000 BTU

Deze airco koelt ruimtes tot 40m². Het toestel is zeer handig in gebruik doordat de watertank slechts minimaal moet worden leeggemaakt. Je kan de thermostaat handmatig regelen tussen 17 °C en 30 °C. De airco heeft verschillende functies en je kan ook de swing modus aanzetten zodat de richting van de luchtstroom wordt aangepast. 

DO362A DOMO Mobiele airco voor ruimtes tot 46m² - 14.000 BTU

Of ga je nog één stap verder met deze mobiele airco die een ruimte tot 46 m² kan koelen? Ook deze airco bezit alle troeven zoals het model hierboven maar is net iets groter. 

Je vindt al deze toestellen op onze website!

 

 

5 juli 2023
19 april 2023