Vier onze Belgische nationale feestdag met DOMO!

DOMO Nationale feestdag

Geplaatst op 5 juli 2023
Vier onze Belgische nationale feestdag met DOMO!

Vier onze Belgische nationale feestdag met DOMO!

Op 21 juli vieren alle Belgen feest ter ere van de nationale feestdag. Een dag waarop velen thuis zijn en er volop kan genoten worden van het mooie weer, elkaar en Belgische specialiteiten.

 

DO1014FR DOMO Friteuse - 4,5 L - incl. kijkvenster en geurfilter - 3200 W

Als je aan België denkt, denk je meteen aan frietjes. Onze Belgische trots, met hun heerlijke smaak en knapperige textuur.

In een Belgische keuken kan een friteuse dan natuurlijk ook niet ontbreken. De friteuse van DOMO heeft een inhoud van 4,5l en een regelbare en uitneembare thermostaat. Het verwarmingselement heeft 3 verwarmingslussen voor een snelle, egale en stabiele opwarming voor de perfecte goudgele frietjes.

DO9224W DOMO Roterend wafelijzer - rechthoekige wafels 4x7

Naast de friet staat België natuurlijk ook bekend om zijn heerlijke wafels. Een Brusselse of Luikse wafel zijn wereldwijd heel geliefd. Het wafelijzer van DOMO mag dan ook zeker niet ontbreken in de lijst met toestellen die typische Belgische lekkernijen maken. Het wafelijzer kan 2 grote wafels tegelijk bakken en kan 180° roteren voor een consistent en egaal bakresultaat. Daarnaast is er ook een cool touch handvat en een hoogwaardige antiaanbaklaag, zodat veiligheid en gebruiksgemak centraal staan.

DO9195C DOMO Big Croque XL: voor Belgische boterham

Een croque machine voor grote, Belgische boterhammen daarvoor moet je bij DOMO zijn. Speciaal ontworpen in België, voor België. Deze Big Croque XL machine is geschikt voor 2 XL croques of 1 XXL croque en heeft extra diepe platen voor net dat beetje meer. Het toestel heeft ook een antiaanbaklaag, kan rechtopstaand opgeborgen worden, heeft antislipvoetjes en een snoeropberging.

DO9252I DOMO IJsmachine met compressor 'Ice cream Genius' - 1,5 L

Met de warme temperaturen in de zomer is het ideaal weer voor ijsjes en ze zijn bovendien ook nog eens lekker verfrissend. Met de roomijsmachine van DOMO heb je binnen het uur niet enkel heerlijke, zelfgemaakte roomijs, maar ook gelato, sorbet, yoghurt en frozen yoghurt. Het toestel is uitgerust met geavanceerde technologie met een aanpasbare mixsnelheid voor telkens een andere smaakbeleving. Het toestel heeft ook een koelhoudfunctie en een luxueus XL smart touch screen. Maak een heerlijke chocolade ijs of voeg wat stukjes chocolade toe, om het typisch Belgisch te maken.

Je vindt al deze toestellen op onze website!

 

 

14 juli 2023
5 juni 2023