Vind bij DOMO jouw ideaal Moederdag cadeau!

Nog op zoek naar het ideale Moederdag cadeau en wil je origineel uit de hoek komen? Dan hebben we bij DOMO enkele leuke ideetjes voor je.

Geplaatst op 19 april 2023
Vind bij DOMO jouw ideaal Moederdag cadeau!

Vind bij DOMO jouw ideaal Moederdag cadeau!

De dagen worden langer, onze jassen kunnen we stilaan thuislaten en dat betekent ook dat de dag waarop we onze mama’s in de bloemetjes zetten, dichterbij komt. Nog op zoek naar het ideale Moederdag cadeau en wil je origineel uit de hoek komen? Dan hebben we bij DOMO enkele leuke ideetjes voor je.

 

 

DOMO Koffiezet met timer en display - 1,5 L DO708K - label “BESTE KOOP”

Echt punten scoren bij mama doe je met dit koffiezetapparaat. Dé troef: gezelligheid! Test Aankoop beloonde het toestel met het label ‘Beste Koop’ en daar zijn ze bij DOMO heel trots op. Het merk wordt bovendien wel vaker beloond met een label van Test Aankoop! Bekijk het volledige koffie-assortiment.

Dit koffiezetapparaat kan 1,5l koffie laten doorlopen wat goed is voor maar liefst 12 tassen. Perfect voor een gezellige koffieklets onder de zalige koffie aroma’s of een verse kan in de ochtend want het toestel heeft ook een timer tot 24 uur. Nog enkele andere voordelen zijn: het toestel schakelt automatisch uit na 40 minuten, heeft een verwijderbare filter en een druppelstop, de glazen kan is van hoge kwaliteit en het is afgewerkt met hoogwaardig roestvrij staal.

We geven jou graag nog enkele andere leuke cadeautips mee die helemaal nieuw zijn bij DOMO. En bovendien zorgen ze allemaal voor lekkere gerechtjes, die voor jou dan ook weer de moeite zijn:

DO537FR (NEW)

Tegenwoordig kan een Deli-Fryer bijna niet missen in jouw keuken. Deze heteluchtfriteuse heeft 2 onafhankelijke bakzones voor extra bakplezier! Door de twee zones te scheiden is er geen overdracht van geuren en/of smaken. Wist je ​ trouwens dat je met een Deli-Fryer tot 80% minder vet gebruikt dan bij gewoon frituren? Dat zal mama ook graag horen.

DO727BL (sauteerfunctie) (NEW)

Niks lekkerder dan de soep van mama en met deze Soupmaker van DOMO kan dat zelfs in ongeveer 20 minuten. Het toestel heeft een capaciteit van 1,2l en heeft maar liefst 6 verschillende programma’s: smooth, chunky, jam, soja/notenmelk, smoothie en pulse. Het toestel is zodanig compact dat het ook makkelijk is om mee te nemen op vakantie of camping.

DO9254M (NEW)

Wil je mama blij maken met heel vele verschillende toestelletjes in één? Dan is de Mixerset van DOMO het perfecte cadeau voor jou. De vier accessoires die bij het toestel komen zijn: soepstaaf, klopper, hakmolen en spiraalsnijder. Deze mixerset heeft eindeloze toepassingen in de keuken: van mixen en pureren tot hakken, van kloppen tot het maken van gezonde groenteslierten. Alles om je helemaal uit te leven in de keuken!

Je vindt al deze toestellen op onze website!

 

 

5 juni 2023
5 april 2023