DOMO Heteluchtfriteuses scoren sterk in de resultaten van Test-Aankoop!

In het onderzoek naar de betrouwbaarste merken van heteluchtfriteuses staat DOMO bovenaan de lijst! 

Geplaatst op 8 september 2023
DOMO Heteluchtfriteuses scoren sterk in de resultaten van Test-Aankoop!

DOMO Heteluchtfriteuses scoren sterk in de resultaten van Test-Aankoop!

Test-Aankoop heeft zonet de resultaten gepubliceerd van een grootschalig onderzoek naar de betrouwbaarheid van merken van keukenelektro. Zowel in het onderzoek naar de betrouwbaarste merken van heteluchtfriteuses als microgolfovens staat DOMO bovenaan de lijst!

 

Heteluchtfriteuses

Als je een Deli-fryer koopt, wil je daar graag zo lang mogelijk plezier van hebben en gespaard blijven van storingen en problemen. Daarom is het belangrijk om een toestel van een betrouwbaar merk te kiezen. Met een Deli-fryer van een betrouwbaar merk vermijd je pannes en problemen. Om te achterhalen wat de meest betrouwbare merken zijn, heeft Test-Aankoop ongeveer 40.000 gebruikers ondervraagd, en DOMO scoort hier bijzonder goed! DOMO behaalt, net als Philips, de hoogste score op het gebied van betrouwbaarheid. Onze Deli-fryers worden gecategoriseerd als 'zeer goed' en krijgen daarmee dus de best mogelijke beoordeling.

In totaal heeft Test-Aankoop 39.776 antwoorden verzameld van consumenten, waaruit ze hebben kunnen afleiden hoe tevreden ze zijn over hun toestellen, hoe vaak ze problemen ondervinden en waar die problemen voornamelijk betrekking op hebben. De resultaten van het onderzoek zijn omgezet in indexcijfers op een schaal van 100:

  • De betrouwbaarheidsindex geeft de betrouwbaarheid van het merk weer op een schaal van 100. Hoe meer meldingen van problemen en hoe ernstiger die waren, hoe lager de score. Ze houden daarbij rekening met de leeftijd en het gebruik van het toestel.
  • De tevredenheidsindex is de algemene score op 100 die de gebruikers aan dat merk hebben toegekend.

Overweeg je de aankoop van een Deli-fryer? Op deze pagina vind je alle informatie om een toestel te kiezen dat perfect aan jouw eisen en behoeften voldoet

Check ook het resultaat van onze microgolfovens in het onderzoek van Test-Aankoop

27 september 2023
8 september 2023