DOMO Microgolfovens scoren sterk in de resultaten van Test-Aankoop!

In het onderzoek naar de betrouwbaarste merken van microgolfovens staat DOMO bovenaan het lijstje! 

Geplaatst op 8 september 2023
DOMO Microgolfovens scoren sterk in de resultaten van Test-Aankoop!

DOMO Microgolfovens scoren sterk in de resultaten van Test-Aankoop!

Test-Aankoop heeft zonet de resultaten gelanceerd van een grootschalig onderzoek omtrent de betrouwbaarheid van merken in de keuken. Zowel in het onderzoek naar de betrouwbaarste merken van heteluchtfriteuses als microgolfovens staat DOMO bovenaan het lijstje! 

 

Microgolfovens

Welke merken van microgolfovens zijn het meest betrouwbaar? Dat is de vraag die Test-Aankoop aan ongeveer 40.000 consumenten heeft gesteld.

Om te achterhalen welke merken de beste garantie bieden voor jarenlange goede werking zonder problemen, heeft Test-Aankoop een grootschalig betrouwbaarheids- en tevredenheidsonderzoek uitgevoerd in samenwerking met consumentenorganisaties uit Italië, Spanje, Portugal en Frankrijk.

Uit het onderzoek hebben ze kunnen afleiden hoe tevreden de consumenten zijn over hun microgolfoven, hoe vaak ze problemen ondervinden en waar die problemen voornamelijk betrekking op hebben. En wat blijkt? DOMO staat helemaal bovenaan de lijst! DOMO scoort 92 op 100 op het gebied van betrouwbaarheid en 83 op 100 voor tevredenheid. 2x de hoogste score! En daar zijn we trots op. Deze resultaten van Test-Aankoop bevestigen dat we onze DOMO-toestellen aan de juiste prijs in de markt zetten, alsook dat we op het gebied van kwaliteit en gebruiksgemak zeer sterk scoren.

Overweeg je de aankoop van een microgolfoven? Op deze pagina vind je alle informatie om een toestel te kiezen dat perfect voldoet aan jouw eisen en behoeften.

Check ook het resultaat van onze Deli-fryers in het onderzoek van Test-Aankoop

8 september 2023
6 september 2023