DOMO Elektro betreedt vanaf 2024 zelfstandig de Nederlandse Markt

Bart Gloerich wordt nieuwe Country Manager

Geplaatst op 24 januari 2024
Posted in: B2B
DOMO Elektro betreedt vanaf 2024 zelfstandig de Nederlandse Markt

DOMO Elektro betreedt zelfstandig de Nederlandse Markt onder leiding van Country Manager Bart Gloerich

 

In 2024 bestaat DOMO Elektro 38 jaar en in die tijd zijn we in België uitgegroeid tot het grootste Belgische merk in klein huishoudelektro.  Doorheen de jaren zijn we op alle vlakken gegroeid en uitgebreid. Het assortiment bestaat ondertussen uit meer dan 350 toestellen in verschillende categorieën en onze toestellen worden vandaag in meer dan 25 landen verkocht.


In 2024 slaan we onze vleugels verder uit in de Nederlandse markt en daarvoor doen we beroep op een specialist ter zake, Bart Gloerich. Bart is onze nieuwe country manager en zal onze Nederlandse klanten servicen. Met een indrukwekkende staat van dienst in de elektronicasector zal hij een sleutelrol vervullen in het positioneren van DOMO Elektro als een vertrouwd merk met Belgische roots, bekend om zijn innovatieve producten en uitmuntende klantenservice.


Dat betekent dat onze toestellen niet enkel online, maar ook fysiek verkrijgbaar zullen zijn in lokale en nationale winkelpunten.
Gebruiksvriendelijkheid, een mooi design en een sterke prijs/kwaliteit-verhouding zijn kenmerken van elk DOMO toestel en we kijken ernaar uit dat steeds meer Nederlandse eindconsumenten dit ook zelf zullen kunnen ervaren!

We wensen Bart Gloerich alvast veel succes en heten hem van harte welkom in de DOMO-familie!

   DOMO Elektro Nederland

31 januari 2024
11 januari 2024