DOMO Soepmakers - Ontdek de kunst van soep maken

Waarom kiezen voor een soepmaker?

Geplaatst op 11 januari 2024
DOMO Soepmakers - Ontdek de kunst van soep maken

DOMO Soepmakers - Ontdek de kunst van soep maken

Nu koning winter overheerst en we meer dan ooit nood hebben aan de nodige vitamines, is de soepmaker de ideale gezel in de keuken! Dankzij de soepmakers van DOMO staat niets je nog in de weg om jezelf, je gezin of misschien zelf je collega’s dagelijks te trakteren op een gezonde kop soep. Want of het nu gaat om het bereiden van een snelle maaltijd voor één of voor meerdere personen, deze toestellen maken soepbereiding makkelijk, snel en efficiënt.

Wat is een soepmaker? 

Een soepmaker is een handig keukenapparaat dat speciaal ontworpen is voor het moeiteloos en snel bereiden van heerlijke soepen. Dit multifunctionele apparaat combineert diverse functies, waarmee je met slechts één simpele druk op de knop verse soep op tafel kunt zetten. Het kan worden beschouwd als een geavanceerde blender met ingebouwde kookfunctie. Het gebruik ervan is eenvoudig: je plaatst simpelweg de ingrediënten, zoals groenten, kruiden, en bouillon of water met een bouillonblokje, in de soepmaker. Daarna neemt het apparaat het over totdat een zijdezachte soep is verkregen.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een soepmaker?

  • Je bespaart er tijd mee; de meeste soepmakers maken je soepbereiding klaar in 20 – 30 minuten.
  • Je hoeft niet in de keuken te blijven; de soep kan niet overkoken en tussendoor roeren is ook niet nodig.
  • De drempel om dagelijks een kop soep te bereiden wordt lager.
  • De meeste soepmakers hebben veel verschillende programma’s: gladde soep, extra gladde soep, soep met stukjes, extra blend, reheat, warmhoudfunctie, cleanfunctie, …
  • Je kan met sommige soepmakers zelfs ook andere bereidingen maken zoals smoothies, confituur, compote, soja/notenmelk tot zelfs een volledige pastasaus inclusief vlees!
  • Je hebt aanzienlijk minder afwas, aangezien alles in de blender zelf gebeurt. Een grote kookpot of staafmixer is niet meer nodig.
  • De soep is zeer glad, gladder dan met een staafmixer. Ideaal voor (kleine of grote) kindjes die niet van brokjes houden.

Ontdek de DOMO soepmakers van 2024:

DO716BL DOMO Soepmaker - 2,2 L - 7 programma's
De grootste en meest uitgebreide

Deze soepmaker met maar liefst 7 programma’s kwam eind 2023 nog als beste uit de test van Test Aankoop. De DOMO DO716BL soepmaker maakt het snel bereiden van verse groentensoep eenvoudig. Met een korte bereidingstijd van 20 minuten en de keuze uit 3 soepprogramma's (chunky, smooth of extra smooth) kun je jouw soep aanpassen volgens jouw voorkeur. Naast soep biedt dit veelzijdige toestel de mogelijkheid om zelf confituur, compote of zelfs plantaardige melk te maken. Met een royale capaciteit van 2,2 liter is het een van de grootste soepmakers op de markt. Het strakke design, met roestvrijstalen behuizing en led-display voegt een esthetisch element toe aan de functionaliteit van de soepmaker.

DO737BL DOMO Soepmaker - 1,6 L - 4 programma's
Perfect voor het gezin

De DOMO Soepmaker DO737BL maakt het eenvoudig en snel om heerlijke soepen te bereiden, ongeacht het seizoen. Met een capaciteit van 1,6 liter is het ideaal voor gezinsporties. De soepmaker biedt programma's voor zowel gladde als grove soepen en kan ook als blender worden gebruikt. De clean-functie maakt het reinigen super eenvoudig. De ingebouwde timer, display en overloopsensor begeleiden je door het hele proces waardoor je je alleen hoeft te concentreren op het kiezen van verse ingrediënten.

DO727BL DOMO Soepmaker 'My Soup Express' - 1,2 L - 6 programma's
Compact en moeiteloos 

Met de DOMO ‘My Soup Express’ is soep maken moeiteloos. Voeg eenvoudig groenten en water toe, druk op de knop en wacht zonder roeren of mixen. Dit veelzijdige apparaat kan ook confituur, smoothies en sojamelk maken. Met een compacte capaciteit van 1,2 liter is het ideaal voor studenten, op vakantie of voor kleine gezinnen. Kies uit 6 programma's met touch-toetsen en volg de duur op het led-display.

 

DO726BL DOMO Soepmaker 'Soup Genius' - 1,2 L - 8 programma's
Meer dan enkel soep

De Soup Genius van DOMO is dé slimme digitale soepblender met een verwarmingselement. Naast heerlijke soepen maakt deze blender ook sojamelk, confituur, smoothies, milkshakes en zelfs pastasauzen. Het 4-bladige mes zorgt voor een perfecte mix en fluweelzachte soep. De hittebestendige glazen kan heeft een anti-aanbakcoating voor eenvoudige reiniging. Met 8 programma's en een led-display voor de resterende tijd is dit een super handige en efficiënte keukenhulp.

Ontdek al onze Soepmakers!

24 januari 2024
24 november 2023