Let DOMO be your Valentine…

Vier de liefde met duurzame elektro

Geplaatst op 31 januari 2024
Let DOMO be your Valentine…

Let DOMO be your Valentine…

Vier de liefde met duurzame elektro - Het perfecte Valentijnscadeau!

Op woensdag 14 februari is het weer zover; de dag om je geliefde te verrassen en de liefde te vieren. In plaats van te kiezen voor traditionele cadeaus zoals een nieuw geurtje of een ruiker bloemen, wil het grootste Belgische merk in klein huishoudelektro, DOMO, je dit jaar inspireren om verder te kijken.

 

Waarom elektro als Valentijnscadeau?

Elektro als Valentijnscadeau symboliseert niet alleen de liefde, maar is ook praktisch en waardevol. Bij DOMO hebben we speciaal voor jou een selectie gemaakt van de meest liefdevolle en duurzame huishoudelijke apparaten die gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je partner toveren.

 

Aromaverstuiver - Laat liefde in de lucht zweven

Breng romantiek naar een hoger niveau met onze prachtige aromaverstuivers DO9210AV of DO9215AV. Creëer een betoverende sfeer in huis met heerlijke geuren. Samen genieten van de rustgevende aroma's zal jullie Valentijnservaring onvergetelijk maken.

Soepmaker - Een kom warme liefde

Niets zegt 'ik hou van je' zoals een kom zelfgemaakte soep. Met de nieuwe DOMO-soepmaker DO716BL wordt het bereiden van heerlijke soep een fluitje van een cent. Samen groentjes snijden en genieten van een kom liefde op Valentijnsdag – da’s genieten.

Blender - Mix jullie liefde in een gezonde smoothie

Creëer de meest verrukkelijke smoothies met onze krachtige blender DO734BL. Met deze blender mix je tal van gerechten in de grote glazen kom of kies voor een portie voor 2 in de cup houder. Proost op een gezonde en liefdevolle toekomst!

Haardroger - Voor een stijlvolle liefde

Laat je partner stralen met onze geavanceerde haardroger DO2135HD. Met professionele stylingmogelijkheden wordt het haar van je geliefde een kunstwerk op zich. Elke dag zal beginnen met een vleugje glamour en zelfvertrouwen. Geef dit stijlvol cadeau en laat je liefde elke dag stralen!

Deli-fryer - liefde in een knapperig jasje

Verwen jullie smaakpapillen met heerlijke, knapperige gerechten met minder vet. Geef een Deli-fryer - DO542FR - 4 liter of DO543FR - 8 liter - cadeau en geniet van talloze snacks in de zetel tijdens een romantische film.

31 januari 2024
24 januari 2024