in vergelijking
Geen producten geselecteerd.

Personal care

Zorg dragen voor jezelf start met zorg dragen voor je lichaam. Ontdek al onze toestellen voor lichaamsverzorging en Wellness & Comfort, gaande van de nieuwste haardroger tot een aromaverstuiver of elektrisch dekentje voor koude avonden. 

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Zorg dragen voor jezelf start met zorg dragen voor je lichaam. Ontdek al onze producten voor lichaamsverzorging en Wellness & Comfort. Ons assortiment bestaat uit de nieuwste haardroger tot een aromaverstuiver of elektrisch dekentje voor koude avonden. 

Assortiment personal care

Personal care producten zijn items die zorgen voor verzorging. Bij ons vind je producten voor haarverzorging zoals stijltangen, tondeuses, tandenborstels. Ook producten voor extra comfort als verwarmingsdekens. 

Waarom is personal care belangrijk?

Persoonlijke verzorging is belangrijk omdat het bijdraagt aan de gezondheid, hygiëne en het zelfvertrouwen. Daarnaast helpt een juiste verzorging infecties en ziektes te voorkomen. Ook bevordert het een frisse uitstraling en zorgt voor een goed gevoel over jezelf. Het is dus belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Zo verbeter je jouw fysieke als mentale gezondheid! 

Producten bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment? Bestel deze dan met veel voordeel. Bestel je vanuit België? Dan neemt DOMO de leveringskosten op zich vanaf €25,-. Wanneer je bestelt vanuit Nederland, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg, dan neemt DOMO de verzendkosten op zich vanaf €40,-. Bovendien krijg je 14 dagen bedenktijd!

Blijf op de hoogte 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze promoties. Ook ontdek je onze nieuwste recepten via de DOMO nieuwsbrief!