Benodigheden
- 1 blik croissantdeeg (6 stuks)
- 4 eieren
- 2 el mayonaise
- 1 tl mosterd (dijon)
- 1/2 tl currypoeder
- Peper en zout
- Peterselie (vers)
- Roomhoorntjes
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Neem het croissantdeeg en snijd deze in reepjes.
- Wikkel de repen croissantdeeg om een roomhoorntje. Zorg dat het deeg elkaar deels overlapt om geen gaten te krijgen.
- Leg de hoorntjes op de bakplaat en bak deze 10 – 12 minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.
- Kook ondertussen de eieren gaar in de eierkoker en laat ze vervolgens schrikken onder koud water.
- Hak de eieren fijn en meng samen met de mayonaise, mosterd, currypoeder, peper en zout tot een smeuïge eiersalade.
- Vul de croissants met de eiersalade en werk af met een takje peterselie zodat het lijkt op een wortel.
Smakelijk!
21 maart 2024