Benodigdheden
- 250 g suiker
- 250 g amandelpoeder
- 3 el patisseriebloem
- 200 g boter
- 3 eieren
- 3 blaadjes basilicum
- 3 verse gele perziken
- 2 el poedersuiker
- 2 el Amaretto
Bereiding
- Verwarm de deli-fryer voor op 180°C.
- Weeg alle ingrediënten af. Meng de suiker, het amandelpoeder en de bloem. Snijd de boter in stukjes en laat smelten. Breek de eieren en meng ze samen met de gesmolten boter door het deeg.
- Cutter de basilicum in een chopper en meng samen met de Amaretto door het deeg.
- Neem cupcake vormpjes en verdeel het deeg gelijkmatig over de vormpjes.
- Spoel de perziken, schil ze en verwijder de pit. Snijd in partjes en druk deze lichtjes in het deeg.
- Bak de cakejes gaar in de deli-fryer (ong. 20 min.).
- Haal ze uit de deli-fryer en laat afkoelen. Bestuif met de poedersuiker.
Smakelijk!
15 augustus 2022