What’s in a name, DOMO’s Soup Genius

‘Soup Genius’ is eigenlijk een te bescheiden naam voor het veelzijdig kunnen van dit toestel. Deze soepblender heeft maar liefst 8 programma’s in petto! 

Geplaatst op 7 november 2022
What’s in a name, DOMO’s Soup Genius

What’s in a name, DOMO’s Soup Genius

In het DOMO-aanbod van Soepmakers kan je momenteel kiezen uit maar liefst 6 toestellen om geweldig lekkere soep mee te maken, bovendien kan de nieuwste variant nog veel meer dan dat! De ‘Soup Genius’ is eigenlijk een te bescheiden naam voor het veelzijdig kunnen van dit toestel. Deze soepblender heeft maar liefst 8 programma’s in petto waarmee jij jezelf zonder veel moeite ontpopt tot keukenprins(es).

First things first

De Soup Genius is in de eerste plaats natuurlijk jouw ideale hulp om in een half uurtje soep op tafel te toveren. Hiervoor kan je beroep doen op twee programma’s, namelijk de keuze tussen een gladde soep of een variant met stukjes zoals juliennesoep. Is de structuur dan toch nog niet wat je wil? Dan heb je via de ‘blend’ knop de mogelijkheid om nog snel bij te sturen. Het toestel heeft ook een ‘reheat-functie’ waardoor het eerder gemaakte soepen opnieuw opwarmt tot 80°C.

Healthy mix

Soep is een populaire hongerstiller, al zeker in de koudere maanden. Je hebt je kop snel op en het is super voedzaam! Nog zo’n geliefde booster is de smoothie. Het allergezondste is natuurlijk om je smoothie vers te maken en ook daarvoor staat deze blender je perfect te hulp. Nog een leuk idee is om in plaats van een smoothie als tussendoortje eens een smoothiebowl te maken als ontbijt! Hiervoor creër je een iets dikkere structuur in je smoothie (door bijvoorbeeld bevroren fruit en yoghurt toe te voegen) en top je het in een leuk kommetje af met granola, besjes, zaden, pindakaas… om lekker weg te lepelen.

Nog meer gezonds wat je met de Soup Genius kan maken is verschillende soorten plantaardige melk. Dankzij het ‘soy/nut milk’ programma is dit super geschikt voor wie allergisch is aan lactose, wie veganistisch leeft, iets nieuw wil proberen of wie plantaardige melk gewoon het lekkerste vindt!

 

Ook voor hoofdgerechten!

Om je nog meer tijd te besparen heeft de Soup Genius ook een programma voor (pasta)sauzen. Jij hoeft enkel de basis te doen: de groentjes wassen en snijden, alles vervolgens samenvoegen in de blender en simpelweg kiezen voor het programma ‘pasta sauce’. Zelfs sauzen met vlees zoals gehakt of reepjes rund zijn hierin te bereiden! Deze recepten vind je trouwens terug in het receptenboekje online.

 

Meer, meer, meer

En zelfs dat is nog niet alles! Naast al het voorgaande kan je met de Soup Genius ook milkshakes, crushed ice en zelfs confituur maken. Super handig aan het toestel is ook dat het zichzelf makkelijk reinigt door de kan met warm water en beetje zeep te laten blenden. Bovendien is koken met de Soup Genius ook voordeliger in energieverbruik dan wanneer je traditioneel kookt met de combinatie van toestellen zoals een fornuis én mixer. Wie wil dit multifunctioneel toestel nu niet in huis?

 

Je vindt de DOMO Soepmaker 'Soup Genius' - 1,2 L - 8 programma's vanaf december 2022 in de winkels en online op deze webshop!

 

 

28 november 2022
3 november 2022