Beat the heat met DOMO's air coolers

Wees de hitte voor en wapen je met één van de airco’s of aircoolers van DOMO!

Geplaatst op 20 juli 2022
Beat the heat met DOMO's air coolers

Beat the heat met DOMO's Air Coolers

Kijk je ook zo uit naar de tropische dagen die op komst zijn? Wij ook! Maar denk er ook aan je huis lekker koel te houden, zodat je af en toe kan ontsnappen aan de hitte en ook tijdens deze warme dagen heerlijk kan slapen in een koele kamer. Wees de hitte voor en wapen je met één van de airco’s of aircoolers van DOMO! Een waardevolle investering waar je best niet te lang over twijfelt. Hoe sneller je ze in huis hebt, hoe meer genot je ervan zal hebben deze -en veel komende- zomer(s)!

 

DO159A DOMO Desktop tower air cooler 'Chillizz'

Om mee te starten, gloednieuw in het gamma: de DOMO Air Cooler Chillizz! Dit mobiel bureaumodel zorgt voor een hoge koelefficiëntie, creëert een comfortabel klimaat en filtert het stof uit de gekoelde lucht. Naast het voorzien van koude lucht fungeert het ook als een ventilator en bevochtiger. Dankzij de reservoir capaciteit van 1,8 l ben je gerust voor een gebruiksduur tot zo’n 9 uur. Dat is bijvoorbeeld ideaal om de slaapkamer ’s nachts mee te verkoelen via de geluidsarme slaapmodus. ‘Chillizz’ is energiezuinig, maar met hoge koelcapaciteit en 6 ventilatorsnelheden. Vele troeven dus waardoor jij deze Air Cooler niet kan missen van aan je bureau tot naast je bed.

DO152A DOMO Mobiele air cooler met waterreservoir van 5,5 L

Mag het wat groter zijn, dan zorgt deze Air Cooler voor een luchtstroom op lichaamshoogte. Dankzij het honingraat koelmembraan heeft het toestel een hoge efficiëntie om de koude lucht te verspreiden. Bonus aan dit toestel: het staat op wieltjes, komt met afstandsbediening én heeft een zeebriesfunctie om je meteen in vakantiestemming te brengen!

DO324A

Wie meer zoekt dan luchtverkoeling, kan terecht bij een mobiele airconditioner. : De ‘Mobiele Airconditioner 12.000 BTU’ (koelvermogen) heeft een regelbare thermostaat tussen de 17 en 30°C en kan tot zelfs 24u ingesteld worden. De airco heeft een swing modus voor een variabele luchtstroom en meerdere functies als koelen, ventilator, luchtontvochtiger, slaapmodus en ‘auto’ functie. Handige extra voor een eenvoudig gebruik zijn: het LED-display, afstandbediening, installatiekit, wieltjes; geïntegreerd handvat en snoeropberging.

 

Wist je dat DOMO voor veel toestellen werkt via ‘eigen ontwikkeling’? Dat betekent dat we een idee bij de fabrikanten lanceren en gedurende heel het ontwikkelingsproces medezeggenschap hebben. Achter elk van deze toestellen schuilt een enorm intensief proces om uiteindelijk te bekomen wat we willen: de specificaties en highlights van elk toestel optimaliseren in functie van de behoeften van onze eindconsumenten.

 

 

20 juli 2022
19 juli 2022