Kot gevonden? Top! Nu de inrichting.

DOMO geeft je een overzicht van de handigste toestellen voor op je kot!

Geplaatst op 22 augustus 2022
Kot gevonden? Top! Nu de inrichting.

Kot gevonden? Top! Nu de inrichting nog.

Augustus… De maand waarin de hogeschoolstudenten staan te popelen om hun ‘kot’ in te richten en daarvoor moet alles compact, praktisch en prijs-kwaliteit zijn. Drie zaken waar DOMO in uitblinkt! Laat ons je even gidsen door hun interessantste producten voor tussen het studeren door of om lege magen te vullen voor of na het feestenHet nieuwe schooljaar is weer gestart. De ochtendrush zijn we  terug gewend en we doen ons uiterste best om tijdig aan de schoolpoort te staan en op het werk te aan te komen. De boeken zijn gekaft, de schoolspullen gekocht en de brooddozen worden weer dagelijks in veelvoud gevuld. Een heerlijke tijd, we krijgen terug structuur in onze dagen, maar we worden dit jaar ook wel met onze neus op het feit gedrukt dat het leven duurder geworden is. Helaas geldt dat niet alleen voor de schoolartikelen, ook in de supermarkt voelen we de prijsstijgingen… We worden steeds bewuster van onze uitgaven en denken meer en meer na over hoe we kunnen besparen.

 

DO310KP DOMO Kookplaat - 2 pits

Voor wie de gemeenschappelijke keuken op sommige momenten liever wil vermijden wegens hygiënische redenen of een ‘hangry’ humeur is deze portatieve kookplaat ideaal. Gedefinieerd als de beste op de markt en met zijn warmtebeveiliging is dit een niet te missen aanvulling op je kamer. Deze elektrische kookplaat heeft twee pits met een diameter van 15,5 cm en 18,5 cm, beide met een thermostaat van 6 standen.

DO532FR DOMO Deli-fryer - 4 L - 1500 W

Aan vele studenten is er geen keukenprins of -prinses verloren gegaan. Een toestel dat het bereiden van gerechten makkelijker, veiliger en zelfs gezonder maakt lijkt dan ook a true must. Met een deli-fryer ga je dankzij de snelle luchtcirculatie voor het vlug, energiezuinig én veilig frituren met een verlies tot 80% aan vet. Naast frietjes en snacks kan je er ook perfect vlees, groenten, quiches en zelfs cake mee bereiden! Extreem handig en dus perfect om -wanneer het diploma is behaald- zelfs mee te verhuizen naar de eerste echte stek. Het toestel is volledig uitgerust met cool touch behuizing, heeft een oververhittingsbeveiliging, timer én ontneemt jou al het werk dankzij de 8 automatische programma’s.

DO2520

Onmisbaar in het basispakket is een microgolf. Deze om snel een kom van mama’s homemade soep op te warmen, een restje een tweede leven te geven of je te vullen met een budgetvriendelijke lasagne. Dit zwarte model oogt strak en zal daarmee waarschijnlijk perfect zijn plaats vinden op kot. Deze gaat tot 800 watt en heeft 5 vermogensinstellingen waarvan ook ontdooien, han-dig!

DO91123 DOMO Koelkast - D - 134 L - wit

Wat moet een koelkast op kot zijn? Compact en stil… Yes en yes! Deze ijskast in tafelmodel van 134 liter meet 55,5 cm in de breedte op 57,5 in de diepte en is 84,5 cm hoog. Hij heeft het maximale geluidsniveau van 38 decibel en ledverlichting. Om een handige indeling te voorzien zijn er 3 leggers, een groentelade en nog eens 3 deurvakken. De bonus bovenop dit alles: de superkoelfunctie. Handig bij extreem warm weer, als de deur veel geopend wordt of als je iets snel wil koelen. Door deze functie wordt de temperatuur van de koelkast automatisch verlaagd gedurende 6 uur om dan terug te anticiperen op zijn voorgaande instellingen.

En nu... Genieten van het nieuwe schooljaar!

 

22 augustus 2022
21 augustus 2022