Tijd voor de lenteschoonmaak!

Je huis proper in no time met deze DOMO-huishoudtoestellen

Geplaatst op 6 maart 2023
Tijd voor de lenteschoonmaak!

Je huis proper in no time met deze DOMO-huishoudtoestellen

We kunnen stilaan beginnen aftellen naar de lente (read: finally)! Het wordt terug wat warmer en de zon komt meer en meer piepen. Veel Belgen gebruiken deze tijd van het jaar dan ook om een grondige lenteschoonmaak te houden. Een zalig gevoel achteraf maar niet jouw favoriete bezigheid? DOMO wil je graag helpen om de klus in no time te klaren.

DO217SV

Iets wat ons leven een stuk makkelijker maakt is een draadloze stofzuiger. In het gamma van DOMO zit hun 2-in-1 wendbare steelstofzuiger (DO217SV) met uitneembare kruimelzuiger. De stofzuiger heeft een krachtig cycloonsysteem met 14,4 volt Lithium-Ion batterij voor een gebruik van ruim 48 minuten na een 4 à 6 uur opladen. Het apparaat heeft twee snelheden, een reservoir van 0,5 l en de borstelkop bevat ledverlichting om de zichtbaarheid van de vuildeeltjes op de vloer te vergroten. De stofzuiger komt met een oplaadstation, accessoires en is door de plooibare steel compact op te bergen.

DO234S DOMO Power Brush Mattress dust & Mitekiller - 0,5 L - 700 W

Of ook wel de 'Mattress dust & mite killer' genoemd. Dit toestel voert een professionele UV-dieptereiniging uit en is toepasbaar op alle bekleding: het verwijdert huisstofmijt, bacteriën, haar en is uiterst effectief tegen allergenen, huid-, slaap- en ademhalingsproblemen. Het toestel heeft 3 functies:

  • Professioneel UV-licht: UV heeft een steriliserende werking en doodt 99,9% van alle huisstofmijt en bacteriën
  • Kloppen: de gemotoriseerde borstel klopt met hoge frequentie van 14.000 RPM vastzittend vuil los tot diep in de onderste textiellagen en is bovendien uitneembaar voor een makkelijke reiniging 
  • Zuigen: hoge zuigkracht dankzij de hoge-precisie-motor die tegelijk meer comfort biedt door de stille, anti-vibrerende werking

DO235SW DOMO Vloerreiniger 'Pro Wet Cleaning' - 14,4 V

Jouw vloer eerst volledig dweilen en dan nog eens aftrekken? Dat deden we in the good old days. Dankzij DOMO’s vloerreiniger (DO235SW) kan dat ook volledig elektrisch. Easy and quick!  Met een vermogen van 14,4 V vraagt het toestel 4 à 5 uur de tijd om op te laden, waarna je vervolgens wel 30 minuten snoerloos aan het dweilen kan. Dit apparaat is geschikt voor zowel zachte als harde vloeren en je reinigt er ook perfect de meer kwetsbare ondergronden -zoals parket of laminaat- mee. De vloerreiniger bevat twee reservoirs, eentje voor zuiver- (350 ml) en bevuild water (180 ml). Deze manier van dweilen bespaart daarmee ook 90% meer water in vergelijking met traditionele reinigingsmethodes. Dankzij de sta-basis berg je dit toestel netjes op en met de erg wendbare vloerkop bereik je vlotjes de moeilijkste plaatsen van de kamer. Nog een grote plus hierbij is dat de vloerreiniger een zelfreinigingsfunctie heeft, zo blijft naast jouw vloer ook het toestel zelf spik en span.

DO236SW DOMO Vloerreiniger 'Dual Floor Clean Expert' - 21,6 V

Heb je liever één toestel om zowel te stofzuigen als te dweilen? DOMO got you covered. Met dit toestel kan je stofzuigen en elektrisch dweilen in één beweging en bovendien snoerloos. Het heeft een unieke, roterende borstel (roller) die het vuil van de vloer neemt voor een diepe reiniging. Het toestel is geschikt voor alle soorten harde vloeren en droogt snel dus ook geschikt voor kwetsbare vloeren zoals parket en laminaat. Bovendien bespaar je 90% water in vergelijking met traditionele reinigingsmethodes, win-win! 

DO239S

Ja hoor, ook op de lastigere plaatsjes geraak je er met DOMO. Heb je graag net zoals Wout Van Aert jouw auto spik en span? De Power Stick van DOMO is een handstofzuiger zonder snoer die ideaal is voor op kantoor of in de auto, keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer… Het toestel is makkelijk mee te nemen en ook op te bergen. Het is inclusief opzetstukken, namelijk met een kierenzuiger en een stofborstel. Met de extreem hoge zuigkracht van 12 kPa zijn alle lastige plekjes ook op 1, 2, 3 stofvrij!

DO7294S

Liever the old school way? Dan heeft DOMO een ruim assortiment aan stofzuigers. Deze heeft een capaciteit van maar liefst 5 liter en een XL metalen telescopische buis. Het snoer is 7 meter lang waardoor je een actieradius van 10 meter hebt. Deze stofzuiger is geluidsarm, heeft een regelbare zuigkracht, geeft aan wanneer de stofzak vol is en komt inclusief 5 stofzakken. Daarnaast is het toestel inclusief een parketborstel, 2 in 1 stofborstel en meubelzuigmond. 

Je vindt al deze toestellen op onze website bij Huishouden!

 

 

5 april 2023
30 november 2022