U bent hier

Thom Ka Kai soep

Thom Ka Kai soep

500 ml kippenbouillon
400 ml kokosroom
5 cm gember
4 limoenblaadjes
1 stengel citroengras
rode chilipeper
200 g shiitake
2,5 el vissaus
200 g kippenfilet
200 g roze garnalen
verse koriander
1 el suiker
3 lente-uitjes
2 el limoensap
3 teentjes look
  1. Maak de lente-uitjes, rode peper, gember, citroengras en knoflook schoon en snijd fijn.
  2. Snijd de shiitake in schijfjes en de kipfilet in reepjes.
  3. Doe de lente-uitjes, rode peper, gember, citroengras, knoflook, shiitake, kip en roze garnalen in de soepmaker, vul aan met de bouillon en kokosmelk en voeg tot slot de vissaus en de suiker toe.
  4. Kies het programma ‘Chunky’.
  5. Breng de soep op smaak met verse koriander en limoensap.

Smakelijk!