U bent hier

Muffin met frambozen en witte chocolade

Muffin met frambozen en witte chocolade

1 bakje frambozen
115 g zelfrijzend bakmeel
100 g suiker
100 g gesmolten boter
50 g witte chocolade
1 ei
1 zakje vanillesuiker
½ tl zout
Afwerking: poedersuiker
  1. 1. Hak de chocolade in kleine stukjes.
  2. Doe het bakmeel, de suiker (ook de vanillesuiker), de chocolade en het zout in een grote kom.
  3. Klop in een andere kom het ei los en voeg hier de gesmolten boter aan toe. Meng dit mengsel met de droge ingrediënten.
  4. Mix het deeg tot een glad beslag.
  5. Bedek de bodem van de muffinvormpjes met het beslag en leg hier telkens 3 frambozen op. Schep hier nog een lepel deeg over.
  6. Bak de muffins gedurende 20 minuten op 150°C in de deli-fryer.
  7. Bestrooi de muffins met een beetje poedersuiker.