4 personen

Bereidingstijd: 45 min.


Benodigheden

  • 125 g kokosolie
  • 200 g pure chocolade
  • 2 hele eieren en 2 eierdooiers
  • 60 g kokosbloesemsuiker
  • 20 g speltbloem
  • snuifje zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210°C.
  2. Smeer de vormpjes in met een beetje kokosolie.
  3. Laat de chocolade en de kokosolie samen smelten au bain-marie.
  4. Klop de eieren en de eierdooiers samen met de kokosbloesemsuiker. 
  5. Voeg er voorzichtig de chocolade bij en de gezeefde speltbloem met een snuifje zout.
  6. Vul de vormpjes en zet ze in de koelkast om af te koelen en op te stijven. 
  7. Bak de moelleuxs 10 à 13 minuten, afhankelijk van de grootte. De moelleuxs moeten van binnen nog wat vloeibaar zijn.
  8. Serveer warm met een bolletje ijs of gebakken peertjes.

Smakelijk!

25 maart 2022
27 maart 2022
22 maart 2022