U bent hier

Moelleux

Moelleux

125 g kokosolie
200 g pure chocolade
2 hele eieren en 2 eierdooiers
60 g kokosbloesemsuiker
20 g speltbloem
snuifje zout
  1. Verwarm de oven voor op 210°C.
  2. Smeer de vormpjes in met een beetje kokosolie.
  3. Laat de chocolade en de kokosolie samen smelten au bain-marie.
  4. Klop de eieren en de eierdooiers samen met de kokosbloesemsuiker. 
  5. Voeg er voorzichtig de chocolade bij en de gezeefde speltbloem met een snuifje zout.
  6. Vul de vormpjes en zet ze in de koelkast om af te koelen en op te stijven. 
  7. Bak de moelleuxs 10 à 13 minuten, afhankelijk van de grootte. De moelleuxs
  8. moeten van binnen nog wat vloeibaar zijn.
  9. Serveer warm met een bolletje ijs of gebakken peertjes.