U bent hier

Mais-chili pesto met broodstengels

Mais-chili pesto met broodstengels

1 blik mais van 300 g
1 gele paprika
1/2 chilipeper
2 dl maisolie
50 g parmezaanse kaas
30 g pijnboompitten
scheutje water
oregano
100 g bloem
1 tl bakpoeder
olijfolie
  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2. Maak de broodstengels door de bloem samen met de oregano, zout, olijfolie en een scheutje water goed te kneden. Rol nadien uit met een deegrol en snij in platte reepjes.
  3. Bak de reepjes krokant op een bakpapier in de oven op 190°C.
  4. Snij de gele paprika en blancheer.
  5. Mix de mais, chili, maisolie, parmezaanse kaas , gele paprika en pijnboompitten in de blender tot een mooie pesto. Kruid met peper en zout.
  6. Serveer de broodstengels met de maispesto.

Smakelijk!