U bent hier

Libanese wafels met vijgencompote en geitenkaas

Libanese wafels met vijgencompote en geitenkaas

1 bol kant-en-klare pizzadeeg
1 tl ras-el-hanout
1 tl komijnzaad
1 tl korianderpoeder
1 doosje gekonfijte vijgen
12 gedroogde pruimen
12 gedroogde abrikozen
4 el rozijnen
5 dl druivensap
1 tl kaneel
4 steranijs
pistachenoten
4 geitenkaasjes
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Kneed het pizzadeeg samen met al de specerijen tot een kruidig deeg en verdeel in bolletjes.
  3. Kook al de gedroogde vruchten op in een steelpannetje samen met het druivensap, de kaneel en steranijs. Mix nadien (zonder de steranijs) met een staafmixer tot een mooie compote.
  4. Steek de geitenkaasjes even in de voorverwarmde oven.
  5. Bak wafeltjes van het deeg in de DOMO Waffle Genius (kies het programma Brussels), serveer er de geitenkaas en de compote op.
  6. Werk af met wat verhakte pistachenoten.

Smakelijk!