U bent hier

Libanese wafels met vijgencompote en geitenkaas
1 bol kant-en-klare pizzadeeg
1 tl ras-el-hanout
1 tl komijnzaad
1 tl korianderpoeder
1 doosje gekonfijte vijgen
12 gedroogde pruimen
12 gedroogde abrikozen
4 el rozijnen
5 dl druivensap
1 tl kaneel
4 steranijs
pistachenoten
4 geitenkaasjes
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Kneed het pizzadeeg samen met al de specerijen tot een kruidig deeg en verdeel in bolletjes.
- Kook al de gedroogde vruchten op in een steelpannetje samen met het druivensap, de kaneel en steranijs. Mix nadien (zonder de steranijs) met een staafmixer tot een mooie compote.
- Steek de geitenkaasjes even in de voorverwarmde oven.
- Bak wafeltjes van het deeg in de DOMO Waffle Genius (kies het programma Brussels), serveer er de geitenkaas en de compote op.
- Werk af met wat verhakte pistachenoten.
Smakelijk!