U bent hier

Knapperige salade met mangosaus

Knapperige salade met mangosaus

 

 

 

 

 

 

1 mango, geschild en in blokjes gesneden
1 snuifje chilipoeder
250 ml vers ananassap
1 tl verse gemberwortel, fijngehakt
1 tl sesamolie
1/2 knolselder
1/2 komkommer
1 dikke steel van een stronk broccoli
2 el gemengde zaden
1 handje koriander, grof gehakt
rucola
  1. Zet een paar blokjes mango opzij ter garnering.
  2. Doe de rest van de mango samen met het ananassap, de chilipoeder, gemberwortel en sesamolie in de blender en meng tot een glad mengsel. Zet deze saus apart.
  3. Snij de knolselder, de komkommer en de steel van de broccoli in slierten.
  4. Leg de groentenoedels in een kom en giet een deel van de mangosaus op de noedels. Bewaar de rest in de koelkast.
  5. Schik rucola op de borden, met daarop de groentenoedels en giet naar wens de overige saus over de noedels.
  6. Werk af met de zaadjes, de koriander en de blokjes mango.

Smakelijk!