U bent hier

Knapperige salade met mangosaus
1 mango, geschild en in blokjes gesneden
1 snuifje chilipoeder
250 ml vers ananassap
1 tl verse gemberwortel, fijngehakt
1 tl sesamolie
1/2 knolselder
1/2 komkommer
1 dikke steel van een stronk broccoli
2 el gemengde zaden
1 handje koriander, grof gehakt
rucola
- Zet een paar blokjes mango opzij ter garnering.
- Doe de rest van de mango samen met het ananassap, de chilipoeder, gemberwortel en sesamolie in de blender en meng tot een glad mengsel. Zet deze saus apart.
- Snij de knolselder, de komkommer en de steel van de broccoli in slierten.
- Leg de groentenoedels in een kom en giet een deel van de mangosaus op de noedels. Bewaar de rest in de koelkast.
- Schik rucola op de borden, met daarop de groentenoedels en giet naar wens de overige saus over de noedels.
- Werk af met de zaadjes, de koriander en de blokjes mango.
Smakelijk!