U bent hier

Kabeljauw met groentjes en aardappelpartjes

Kabeljauw met groentjes en aardappelpartjes

750 g aardappelen
2 teentjes look (fijn geperst)
1 tl rozemarijn
1 tl paprikapoeder
Een snuifje peper en zout
Afwerking aardappelen: fijn gesneden bieslook
3 el olijfolie
1/2 courgette
1 rode ui
5 tomaten
400 g kabeljauwfilet
  1. Schil de aardappelen en snij in partjes. Kook de aardappelen een 5-tal min. en giet af.
  2. Bestrooi de aardappelen met de kruiden en look. Meng hier 2 el olijfolie onder.
  3. Verdeel de aardappelen over de bakplaat.
  4. Snijd de courgette in plakjes. Snijd de ui en tomaten in dunne partjes.
  5. Leg de kabeljauw op een stukje aluminiumfolie om een papillot te maken. Giet hier 1 el olijfolie over.
  6. Voeg de ui, courgette en tomaten toe aan de papillot.
  7. Breng op smaak met peper en zout.
  8. Sluit de papillot en plaats op een bakplaat.
  9. Plaats de bakplaat met aardappelen onderaan in het toestel. De bakplaat met vis erboven.
  10. Stel de deli-fryer oven in op 200°C gedurende 40 min. .
  11. Serveer de aardappelen met wat fijngesneden bieslook.