U bent hier

Haloumi salade

Haloumi salade

2 wortelen
1 komkommer
1 grote bussel rucola
1 rode paprika
1 pakje haloumi kaas
olijfolie
witte balsamico azijn
peper en zout
verse munt
verse koriander
verse bieslook
  1. Schil de wortelen en maak er samen met de komkommer sliertjes van met behulp van de My Vegetable. Doe de groentensliertjes in een kom en voeg de rucola toe.
  2. Neem een zéér grote hoeveelheid van de verse kruiden en hak ze fijn. Voeg ze toe aan de saladekom.
  3. Meng de dressing: 1/3 balsamico azijn en 2/3 olijfolie. Kruid de dressing goed af met peper en zout. Voeg stap voor stap een beetje dressing toe aan de salade en meng goed. Gebruik niet te veel dressing, zodat de salade niet ‘zompig’ wordt.
  4. Snijd de rode paprika in langwerpige stukken en gril in het grilltoestel.
  5. Gril nu ook de haloumi kaas.
  6. Doe een portie salade op een bord en werk af met de gegrilde paprika en haloumi.