U bent hier

Courgettini met spinazie

Courgettini met spinazie

4 el amandelschilfers
2 tl geroosterd sesamzaad
2 kleine courgettes
2 tl sesamolie
2 lente-uien in ringetjes gesneden
1 chilipeper, fijngesneden
2 teentjes knoflook
sap van 1 citroen
2 handjes spinazie
4 el tamari (= glutenvrije sojasaus)
  1. Rooster de amandelschilfers goudbruin in een droge pan.
  2. Rooster de sesamzaadjes in een droge pan en zet opzij.
  3. Snij de courgettes in slierten en zet opzij.
  4. Verhit in een wokpan de sesamolie en voeg de lente-ui, chilipeper en look toe.
  5. Bak gedurende 1 minuut.
  6. Voeg de courgette en de spinazie toe en bak nogmaals 1 minuut.
  7. Meng het citroensap en de sesamzaadjes onder de roerbak en werk af met de amandelschilfers. Overgiet met een scheutje tamari.

Smakelijk!