U bent hier

Courgettini met spinazie
4 el amandelschilfers
2 tl geroosterd sesamzaad
2 kleine courgettes
2 tl sesamolie
2 lente-uien in ringetjes gesneden
1 chilipeper, fijngesneden
2 teentjes knoflook
sap van 1 citroen
2 handjes spinazie
4 el tamari (= glutenvrije sojasaus)
- Rooster de amandelschilfers goudbruin in een droge pan.
- Rooster de sesamzaadjes in een droge pan en zet opzij.
- Snij de courgettes in slierten en zet opzij.
- Verhit in een wokpan de sesamolie en voeg de lente-ui, chilipeper en look toe.
- Bak gedurende 1 minuut.
- Voeg de courgette en de spinazie toe en bak nogmaals 1 minuut.
- Meng het citroensap en de sesamzaadjes onder de roerbak en werk af met de amandelschilfers. Overgiet met een scheutje tamari.
Smakelijk!