U bent hier

Courgetti met avocadopesto en makreel

Courgetti met avocadopesto en makreel

3 courgetten
1 avocado
60 g pijnboompitten
1 grote teen knoflook
1 bussel basilicum
5 el extra vierge olijfolie
1 citroen
kerstomaatjes
2 verse makreelfilets
peper en zout (goeie portie)
  1. Maak courgetti van de courgetten, met behulp van de My Vegetable. Leg ze op een keukenpapier en laat ‘uitlekken’.
  2. Maak ondertussen de pesto door avocado, pijnboompitten, look, basilicum (houd nog enkele blaadjes opzij voor de afwerking), olijfolie, het sap van de citroen en peper en zout bij elkaar te doen in een blender.
  3. Doe de courgetti in een pan en laat 2 tot 4 minuten garen, tot alles gaar, maar nog steeds een beetje crunchy, is. Haal van het vuur.
  4. Doe de pesto onder de pasta.
  5. Bak de verse makreelfilets voor maximaal 30 sec. aan iedere kant. Kruid af met peper en zout.
  6. Doe er gehalveerde kerstomaatjes onder en werk af met basilicum.

Smakelijk!